Maccabi TA – Alba Berlin: Analiza utakmice

tipovi i analize

Juče smo imali 50-50 dan, pošto od dve analize, košarkaška analiza je bila dobitna, dok je Crvena Zvezda totalno lošom igrom uspela da nas „proda“ i kod kuće izgubi od ekipe Tottenhama čak sa 0-4. Danas u okviru EuroLeague igraju se utakmice, ali jedna utakmica nam je zapala za oko jer smatramo da je kvota na kladioničarskom marketu više nego primamljiva u ovakvoj situaciji. U Tel Avivu sastaju se domaća ekipa Maccabi TA i gosti iz Nemačke, ekipa Alba Berlin. Znajući kako ove dve ekipe igraju i koliko kvalitetnih igrača ima u obe ekipe, sasvim smo sigurni da nas očekuje jedan vrlo interesantan duel sa mnogo vrhunskih poteza.

Domaća ekipa, nije dobro počela ovu sezonu u EuroLeague i pored činjenice da su napravili vrlo respektabilan roster koji bi trebao da se bori za Top 8. Naime, nakon prva dva kola imali su dva poraza (od Khimkya i Real Madrida), ali su nakon toga ušli u seriju od četiri pobede (Crvena Zvezda, Valencija, Fenerbahce i Olympiakos) i sada je situacija mnogo bolja po Ponos Izraela.  Ključevi tima su kod Scotija Wilbekina, koji kada igra dobro i cela ekipa Maccabi TA igra odlično. Povrh toga, na domaćem terenu imaju neku posebnu energiju koju im daju njihovi odlični navijači.

1xbet bonus

Sa druge strane Alba Belrin se nalazi u kompletno drugačijoj situaciji, pošto su oni pobeldili prvu utakmicu ove sezone protiv Zenita i nakon toga naređali čak pet poraza (Anadolu Efes, Barcelona, CSKA Moscow, EA7 Milano i Real Madrid). Ruku na srce sve su to odlične ekipe, protiv kojih ni u jednom momentu Alba Berlin nije bila favorit i niko nije očekivao da će pobediti bilo koji od tih duela. Ono što je karakteristično za ovu ekipu je da oni u proseku ispucavaju preko 30 šuteva za tri poena po meču i da igraju vrlo brzu košarku u tranziciji.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju problema sa sastavima timova, te će treneri moći da računaju na sve svoje najbolje igrače.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 10 puta do sada i Maccabi TA je bio mnogo uspešniji u međusobnim duelima. Naime, od 10 susreta, Maccabi TA je pobedio na 9 te se može očekivati da će Ponos Izraela i danas pobediti tim koji je u problemu.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Maccabi TA kao snažnog favorita na ovoj utakmici i postavile -10.5 HC liniju, što smatramo prilično nezgodnom linijom za klađenje imajući u vidu da ALBA Berlin nema šta da izgubi i da nemaju pritisak pobede. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 163 points (Da bude više od 163 poena na utakmici), koja igra se plaća solidnom 1.75 kvotom u kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news