Maccabi TA – CSKA Moscow: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se u okviru Euro League igra se nekoliko zanimljivih susreta, a nama se posebno sviđa onaj u Izraelu gde domaća ekipa Maccabi TA dočekuje ranjenu zver u vidu ekipe CSKA Moscow. Obe ove ekipe imaju do sada skor u EuroLeague od osam pobeda i četiri poraza, te je sasvim normalno da se očekuje od ovog susreta da bude pravi vatromet odličnih poteza i poena. Kako se mi uvek trudimo da pronađemo pravi ugao za klađenje i da vam ponudimo najbolje moguće tipove na kojima možete zaraditi na kladionici, smatramo da su kladionice reagovale na pogrešan način na jednom marketu na ovoj utakmici.

Domaća ekipa, Maccabi TA ove sezone igra solidno, na prvih osam utakmica imali su šest pobeda i samo dva poraza, ali je onda naišla serija od dva poraza (EA7 Milano i Barcelona), da bi potom uspeli sa dve pobede da vrate samopouzdanje (ASVEL, Bayern Munich). Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da oni isključivo zavise od jednog igrača, Scottie Wilbekina, koji ima ključeve ove ekipe u rukama i apsolutnu slobodu da radi šta mu je volja. Wilbekin pored sebe ima nekoliko vrlo kvalitetnih košarkaša, kao što je Omri Casspi, Othello Hunter i Quincy Acy, te ekipa Maccabija igra u vrlo visokom tempu i na veliki broj poena. Od 12 utakmica do sada 50% su išli preko granice koševa koja je postavljena danas.

1xbet bonus

CSKA Moscow sa druge strane ima identičan skor od osam pobeda i četiri poraza. Oni kroz celu sezonu igraju toplo hladno, dve pobede, pa onda poraz i tako u krug. Dosta se promenila ekipa CSKA u odnosu na prošlu sezonu, as najveća novin je dolazak bivšeg igrača EA7 Milana, Mike Jamesa, koji se odmah postavio kao lider ekipe i koji ima veliku slobodu u igri trenutno. U 12 mečeva CSKA je išao takođe 6 puta preko granice koševa koja je postavljena danas.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju spremne sve igrače za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale 25 puta i CSKA Moscow je pobedila na 18 od 25 susreta. Na domaćem terenu Maccabi TA je uspeo da pobedi 3 od 10 susreta, što svakako govori u prilog tome da su i trendovi na strani CSKA Moscow ovde. Međutim, od poslednjih šest duela, čak pet susreta je išlo preko granice koja je postavljena na total marketu.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile total liniju na 158.5 poena što je neki prosek koji obe ekipe igraju ove sezone u Euro League. Međutim, mi očekujemo jednu izjednačenu utakmicu sa visokim tempom. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 158.5 (da obe ekipe postignu 159 ili više poena, uključujući i produžetak), koja igra se plaća solidnom 1.88 kvotom u kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news