Maccabi TA – Panathinaikos: Analiza utakmice

tipovi i analize

Ovaj midweek je prepun košarkaških utakmica, a posebno nas raduje činjenica da EuroLeague ima dupli program, pošto naprosto obožavamo da tipujemo utakmice iz ovog evropskog takmičenja, a ruku na srce imamo i prilično uspeha.  Juče smo precizno tipovali da će CSKA Moscow lagano završiti posao protiv Beogradske Crvene Zvezde, a danas nam se sviđa jedna ponuđena linija na utakmici koja će se igrati u Izraelu, gde domaći sastav Maccabi TA dočekuje goste iz Grčke, ekipu PAO koju sa klupe void legendarni Rick Pitino.

O domaćoj ekipi Maccabi TA smo pisali već nekoliko puta, pošto se često namesti da nam se baš sviđaju linije na utakmicama koje igra ova ekipa. Oni trenutno imaju 10 pobeda i 4 poraza, a ono što je posebno bitno je činjenica da zaista igraju vrlo kvalitetnu košarku. Ono što je posebno interesantno je činjenica da su do sada igrali 7 puta na domaćem terenu i svih sedam puta su pobedili. Što se tiče linije totala koja je postavljena, Maccabi TA je ove sezone išao preko te granice u 7 od 14 utakmica.

PAO sa druge strane je igrao prilično lose i ceh je platio trener kako to obično biva. Na klupu je ponovo, kao i prošle sezone seo Rick Pitino, Američki stručnjak koji je i pravio ovu ekipu i koji je u međuvremenu postao i selector Grčke reprezentacije. PAO u ovom trenutku ima skor od 9 pobeda i 5 poraza. Na gostovanjima imaju 3 pobede i 3 poraza, a što se tiče linije totala oni su je prolazili ove sezone u čak 10 od 14 mečeva.

Očekivani sastavi

Pitino nema problema sa sastavom tima, dok za Maccabi TA i dalje neće moći da igraju Omri Casspi, Tarik Black, John Dibartolomeo i Nate Wolters.

Raniji rezultati i trendovi

U istoriji ove dve ekipe su odigrale 24 susreta u okviru EuroLeague, a rezultat je vrlo izjednačen, pošto je Maccabi TA pobedio na 11 od 24 susreta. U Izraelu taj skor je 6-4 u korist Maccabi TA, a što se tiče total abilo je utakmica sa mnogo, ali i malo koševa tokom ovih godina.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 163.5 points (da obe ekipe postignu 164 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news