Maidenhead Utd. – Yeovil Town: Analiza utakmice

Milos
26 siječnja, 2021
513 Views
nogomet tipovi

Već dva dana za redom vrlo izgledne utakmice, koje imaju sve predispozicije da budu vrlo efikasne završavaju se sa malim brojem golova, što nikako nije bilo dobra za naše poznate Over opklade. Ali i pored toga svakodnevno nastavljamo sa tipovanjem i traganjem utakmice koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas svakako meč koji se igra u okviru Engleske Nacionalne Lige, gde na York Road Stadionu u Berkshire, domaći sastav Maidenhead Utd, dočekuje goste, ekipu Yeovil Town. Smatramo da bi ovaj susret mogao biti vrlo interesantan, te da bi u istom moglo biti golova.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na sredini tabele, odnosno na 11-toj poziciji, a na domaćem terenu imaju solidan rekord od 3 pobede, 1 nerešene i 2 poraza uz 13 postignutih i 11 primljenih pogodaka. Što se forme tiče, nalaze se u prosečnoj formi, pošto u poslednjih pet susreta imaju 2 pobede, 1 nerešenu i 2 poraza.

Njihovi protivnici, ekipa Yeovil Town se nalazi u donjem delu tabele, odnosno na 20-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju interesantan skor od 2 pobede, 4 nerešene i 1 poraza, uz gol razliku od 10 postignutih i 11 primljenih pogodaka. Dakle, vrlo interesantan podatak, da ekipa Yeovila mnogo bolje igra na gostovanjima nego na domaćem terenu.

Očekivani sastavi

Nema nekih bitnijih informacija vezano za povrede igrača, te se može očekivati da će oba trenera na teren izaći sa najboljim igračima u ovom momentu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo jednom i to prošle godine, kada je meč završen pobedom Maidenhead Utd rezultatom 2-1.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle postići pogodak, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos