Mainz – RB Leipzig: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nismo imali mnogo sreće prošle nedelje sa pickom koji smo odigrali na ekipu RB Leipzig, pošto je VAR poništio gol u nadoknadi vremena i tako nam bukvalno izbio pare iz džepa, ali navikli smo na sreću i nesreću kada se govori o nadoknadi vremena, te nekada se dobije a nekada izgubi. Ove nedelje ponovo igramo na ekipu Leipziga, pošto smatramo da opet kladionice ostavljaju sasvim solidan “prozor” kladioničarima da naprave profit.

Domaći sastav, je prije prekida prvenstva zauzimao ne baš tako dobru 15-tu poziciju, a na prvom meču nakon pauze su odigrali nerešeno 2-2 na gostovanju proitv Kelna iako su gubili sa 0-2. Generalno na domaćem terenu igraju toplo hladno pošto imaju 4 pobede, 2 nerešene i čak 7 poraza. Oni što pre moraju da pronađu bolju formu i tako probaju da izbegnu relegaciju ove sezone.

Njihovi protivnici, RB Leipzig se bori za sam vrh tabele i remi koji su doživeli na prošloj utakmici protiv Freiburg aim nikako ne godi. Sreća pa su uzeli i taj jedan bod, pošto je gostima u nadoknadi poništen pogodak. Leipzig na gostovanjima ove sezone ima 7-2-4 rekord, te se može reći da su prilično uspešni kao gostujuća ekipa.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, pošto trener Leipziga ne može da računa na Forsberga, Hartmanna, Konatea i Ampadua, dok trener domaćih ne može da računa na Bella i Zentnera.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 8 puta, i rezultati su na strani gostiju, ali ono što je vrlo interesantno je činjenica da su obe ekipe igrale vrlo efikasne međusobne duele. Naime, svih poslednjih sedam susreta je videlo više od dva pogotka, što je odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su trenirale nedovoljno, što ide u prilog tome da odbrane nisu uigrane. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.71 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news