Mainz vs B.Leverkusen: Tipovi, savjeti i kvote – 18.02.2022.

Dusan
17 veljače, 2022
364 Views
Mainz vs B.Leverkusen

U petak tradicionalno počinje novo kolo Bundeslige, a ovo otvara dvoboj na “Mewa Areni”, gdje će domaći Mainz dočekati najučinkovitiju momčad lige u posljednje vrijeme.

Mainz

Domaćin igra promjenjivo tijekom cijele sezone i nikako ne uspijeva pronaći kontinuitet dobrih rezultata. Glavni razlog je u puno slabijim izdanjima izvan njegovog stadiona. Mainz je ove sezone osvojio 31 bod, a pred svojim navijačima čak 24, gdje su doživjeli samo jedan poraz u 10 odigranih utakmica.

Glavna snaga ove momčadi je disciplinirana i dobro organizirana obrana. Obrambena linija Mainza primila je samo 24 gola, što je najmanje u cijeloj ligi, ali napadačka neučinkovitost je ono s čime se bore cijelu sezonu.

Ako se uzme u obzir broj golova prvih 10 momčadi Bundeslige, Mainz ima lošiji učinak od samog Union Berlina. Momčad trenera Boa Svenssona zabila je samo šest golova u posljednjih pet prvenstvenih utakmica, a osim Leipziga, nije igrala protiv vrhunskih momčadi.

B. Leverkusen

S druge strane, momčad Bayer Leverkusena nema apsolutno nikakvih problema kada je u pitanju postizanje golova. Štoviše, ova momčad je iznimno potentna u napadu te je u posljednjih pet utakmica zabila čak 18 golova, što je skoro četiri po utakmici.

Nisu poraženi 2022. godine, a u nizu su od četiri uzastopna trijumfa, dok su u posljednja tri susreta zabili najmanje četiri gola, što je za svaku pohvalu. Bayer igra jako simpatičan nogomet, napada s velikim brojem igrača u posljednjoj trećini terena i prava je poslastica gledati ih.

Leverkusen je momčad u najboljoj formi u cijeloj Bundesligi. U posljednjih pet utakmica osvojili su 13 bodova, više od bilo koje druge momčadi, pa su na gostovanju kod Mainza vrlo motivirani nastaviti trend dobrih rezultata i još više se približiti vodećem tandemu na tablici Bayern – Dortmund.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Očekivani sastavi

Mainz (3-4-3): Zentner; Bell, Hack, Niakhate; Widmer, Barreiro, Kohr, Martin; Lee; Onisiwo, Burkardt

Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky; Frimpong, Tah, Tapsoba, Hincapie; Andrich, Demirbay; Adli, Wirtz, Diaby; Schick

Raniji rezultati

U prvom dijelu sezone Bayer je na svojoj “BayAreni” slavio s 1:0, a zanimljivo je da je momčad iz Leverkusena trijumfirala u četiri od posljednjih pet duela.

Prijedlog za tipovanje

Iako je Mainz vrlo dobro posložena momčad u obrani, mišljenja smo da neće moći zaustaviti razigrani Leverkusen. Očekujemo da će gosti nametnuti svoj ritam, te da neće odustati od vrlo ofenzivnog stila igre, pa je naš prijedlog za klađenje G2+, odnosno da Bayer Leverkusen postigne barem dva gola na utakmici.

Prijedlog za tipovanje: G2+

Tečaj: 1.75

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan