Managua FC – Walter Ferreti: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Noćas se igra redovno kolo prve lige Nikaragve, a mi smo se potrudili da za vas pronađemo jedan dobar pick iako je zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa pandemijom Corona Virusa, te su opcije za svetske kladioničare svedene na minimum. Bez dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru lige Nikaragve, između lidera ekipe Manague i gostiju iz grada Ocotala, ekipe Municipal Jalapa.

Domaći sastav, ekipa Managua se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa sedam bodova prednosti u odnosu na prve pratioce, ekipe Esteli i Diriangena. Oni na svom terenu igraju odlično ove sezone, te imaju rekord od 7-1-0, sa gol razlikom 23:8. Prosek golova na domaćim utakmicama je ravno četiri, a danas im u goste dolazi ekipa koja je vrlo čudna i koji igraju od sjaja do očaja i nazad.

Njihovi protivnici, Walter Ferreti se trenutno nalazi na 4-toj poziciji u šampionatu sa 9-3-5 rekordom. Na gostovanjima ove sezone imaju 3-2-3 rekord, uz gol razliku od 8 postignutih i 10 primljenih pogodaka. Ono što je specifično za Walter Ferreti je činjenica da igraju vrlo nepredvidivo i da se nalaze u malo slabijoj formi od domaće ekipe.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom ove sezone i Managua je pobedila na gostovanju rezultatom 1-0.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaća ekipa je dominantna ove sezone, a Walter Ferreti igra toplo hladno cele sezone. Očekujemo jednu utakmicu gde će samo jedna ekipa napadati i vrlo verovatno da će meč rešiti jedan gol ili jedan potez. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Managua -0.5 AH (da Managua pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news