Managua FC – Jalapa: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Noćas se igra vanredno kolo prve lige Nikaragve, a mi smo se potrudili da za vas pronađemo jedan dobar pick iako je zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa pandemijom Corona Virusa, te su opcije za svetske kladioničare svedene na minimum. Ovo možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i besplatnim igrama na internetu, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Bez dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru lige Nikaragve, između lidera ekipe Manague i gostiju iz grada Ocotala, ekipe Municipal Jalapa.

Domaći sastav, ekipa Managua se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa pet bodova prednosti u odnosu na prve pratioce, ekipe Esteli i Diriangena. Oni na svom terenu igraju odlično ove sezone, te imaju rekord od 6-1-0, sa gol razlikom 17:7. Prosek golova na domaćim utakmicama je ravno četiri, ali dana sim u goste dolazi ekipa koja je vrlo defanzivna. Domaćini su na poslednjih 10 utakmica čak 6 puta išli ispod 3 gola.

Njihovi protivnici, Jalapa se trenutno nalazi na 5-toj poziciji u šampionatu sa 6-5-5 rekordom. Na gostovanjima ove sezone imaju 1-3-4 rekord, uz gol razliku od 6 postignutih i 10 primljenih pogodaka. Dakle na osam utakmica samo 16 golova je viđeno što je tačno 2 gola po meču. Ono što je sprcifično za ovu ekipu je vrlo defanzivna postavka i slab napad, te je njihova šansa uvek da se brane sa 10 igrača u polju, i eventualno nešto da urade u kontra napadu. Što se gostiju tiče, oni su na poslednjih 10 utakmica išli čak 9 puta ispod 3 gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale već tri puta ove godine i dva puta je bilo dosta golova, a na poslednjim meču je bilo 1-1.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaća ekipa je dominantna ove sezone, a Jalapa igra ultra defanzivno. Očekujemo jednu utakmicu gde će samo jedna ekipa napadati i vrlo verovatno da će meč rešiti jedan gol ili jedan potez. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.75 Goals (da obe ekipe postignu manje od tri gola, ako bude tačno tri gola, pola uloga se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news