Manchester City vs Sporting: Tipovi, savjeti i kvote – 09.03.2022.

Dusan
9 ožujka, 2022
560 Views
Manchester City vs Sporting

Nogometaši Bayerna i Liverpoola u utorak su postali prvi četvrtfinalisti ovosezonske Lige prvaka. U srijedu će im se pridružiti Manchester City, ali “Građani” moraju odigrati revanš sa Sportingom iz Lisabona, iako je pobjednik poznat nakon prve utakmice.

Manchester City

Momčad Pepa Guardiole svu svoju ogromnu snagu demonstrirala je u prvom susretu odigranom u Lisabonu i slavila 5:0. Nakon samo 45 minuta igrači engleskog predstavnika vodili su s 4:0, a posebno raspoloženi za utakmicu bili su Bernardo Silva, Riyad Mahrez i Phil Foden.

Španjolski izbornik imat će prostora odmoriti dio početne postave i izvesti kombiniranu momčad na teren zbog rezultatske neizvjesnosti. Uz to, većinu startnih igrača imala je veliku minutažu u gradskom derbiju protiv Manchester Uniteda odigranom u nedjelju, a i ovdje je City bio dominantan i trijumfirao s 4:1.

Raheem Sterling, Gabriel Jesus i Ilkay Gundogan u toj utakmici nisu bili među 11 najboljih, pa se očekuje da će sva trojica krenuti od prve minute, a ne bi čudilo da Guardiola svrsta među startere i mlađe igrače poput Liama ​​Delapa i CJ Egan-Rileya.

Sporting

Zbog činjenice da nemaju šanse za prolaz u sljedeću fazu natjecanja, te ozljeda nekoliko prvotimaca, strateg Sportinga Ruben Amorim će na stadionu Etihad izvesti kombinirani sastav. Neće moći računati na nekoliko stalnih startera, budući da je Matheus Nunes suspendiran, a upitni su Pote, Joao Palhinha i Daniel Braganca.

Iako je revanš protiv moćnih “Građana” puka formalnost, trener Sportinga je u najavi utakmice istaknuo da su njegovi igrači dužni igrati na gornjoj granici svojih mogućnosti i pokušati doći do pozitivnog rezultata.

Amorim je kao glavnu prednost Manchester Citya istaknuo fenomenalno čuvanje lopte te apostrofirao da će ovaj meč njegovim igračima poslužiti da poboljšaju brzi dohvat lopte protivniku.

Očekivani sastavi

Manchester City (4-3-3): Ederson, Stones, Laporte, Zinchenko, Egan-Riley; Fernandinho, Gundogan, Silva; Sterling, Jesus, Delap

Sporting (3-4-2-1): Adán; Inacio, Coates, Feddal; Ugarte, Braganca, Porro, Vinagre; Sarabia, Santos; Paulinho

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da intenzitet ove utakmice neće biti prejak, te da će ljubitelji nogometa uživati ​​u otvorenoj utakmici s puno šansi i golova. Iako u prvom susretu nisu uspjeli postići pogodak, uverenismo da će igrači Sportinga uspjeti u uzvratu, pa je naš prijedlog za klađenje da će gosti uspjeti zatresti mrežu vratara Edersona. Kladionica 22bet cijeni ovu vrstu s izvrsnim tečajem od 2,07.

Prijedlog za tipovanje: Sporting 0.5 over

Tečaj: 2.07

Kladionica: 22bet

Ovaj tip odlična je šansa da iskoristite glavnu prednost te kladionice, odnosno njihov sjajan BONUS DOBRODOŠLICE do čak 122€ nakon registracije i prvog depozita.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan