Manchester United – Partizan: Analiza utakmice

tipovi i analize

Juče i dan pre toga su bile neverovatno zanimljive utakmice u okviru Lige Šampiona, te sa pravom očekujemo da se zabavne utakmice nastave i danas u okviru Lige Evrope. Jedna od utakmica koja se nama čini da ima odličan value na jednom marketu je utakmica koja se igra u Engleskoj na legendarnom stadionu Old Trafford, gde domaća ekipa Manchester united dočekuje Srpskog vicešampiona ekipu Partizana. Pre dve nedelje na stadionu Partizana, Manchester je slavio rezultatom 0-1, ali je domaća ekipa odigrala utakmicu decenije, pošto su se hrabro suportstavili Engleskom gigantu i zadvooljili veliki broj navijaa koji su bili na stadionu.

Domaća ekipa igra toplo hladno u domaćem šampionatu i mesecima su na stubu srama kako navijača tako i medija. Međutim, u Evropi imaju prilično laganu grupu te se još uvek dobro drže. Imaju dve pobede i jednu nerešenu, dok poraz još nisu osetili. Dobili su Astanu i Partizan po 1-0, dok su sa AZ Alkmarom igrali nerešeno 0-0 na gostovanju. I pored činjenice das u rezultati mlaki, mora se biti iskren i reći da Manchester ima prilično dobru ekipu i da je pitanje dana kada će početi pobeđivati u serijama.

1xbet bonus

Partizan sa druge strane igra u Evropi prilično hladno, a može se reći da nemaju ni previše sreće. Naime, protiv AZ Alkmara su bili bolji i vodili, a onda su primili gol sa igračem manje, protiv Manchester su bili odlični i pogodili stativu, tako da skor od jedne pobede, jedne nerešene i jednog poraza je mogao biti i bolji za koji bod.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe još uvek ima dosta problema sa povredama glavnih igrača, pošsto ne može da računa na Luke Shawa, Pogbu i još neke druge fudbalere, ali opet i tako oslabljen Manchester na papiru deluje prilično dobro. Partizan sa druge strane ima problem jer nema “dugačku klupu” te su igrači prilično umorni i pokazuju pad forme.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo pre dve nedelje kada je Manchester pobedio minimalnim rezultatom.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da je Manchester sasvim sigurno kvalitetnija ekipa i da je posebno teško igrati na stadionu kao što je Old Trafford, smatramo da postoji velika prednost na strani domaće ekipe, te mislimo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici odigrati Manchester United -1 AH (Manchester United da pobedi sa minimum jednim golom razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.67 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news