Manresa – Hapoel Holon: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se u okviru FIBA Champions League igra veliki broj utakmica 12 kola, a u Španiji trećeplasirana ekipa Grupe A, BAXI Manresa, dočekuje Izraelsku ekipu Hapoel Holon. Obe ove ekipe moraju da idu na pobedu, iz razloga što su obe ekipe u grupi timova koji će se boriti za treću i četvrtu poziciju, koja vodi u narednu rundu. Kako se mi uvek trudimo da pronađemo i da vam ponudimo najbolje moguće tipove na kojima možete zaraditi na kladionici, smatramo da su kladionice reagovale na pogrešan način na jednom marketu na ovoj utakmici.

Domaća ekipa, BAXI Manrese, se trenutno nalazi na toj magičnoj 3-toj poziciji i imaju 7 pobeda i 4 poraza u dosadašnjem toku ovog takmičenja. Na domaćem terenu imaju sve pobede i jedna su od dve ekipe u celom takmičenju sa takvim skorom. Uz to nalaze se u dobroj formi i u nacionalnom šampionatu.  Što se tiče tipa igre, Španci su jedna od efikasnijih ekipa, pošto na njihovim utakmicama u proseku u FIBA Champions League bude 159 poena. U odnosu na total koji je danas postavljen oni su preko išli na 3 od 11 utakmica do sada.

1xbet bonus

Hapoel Holon sa druge strane nalazi se na 5-toj poziciji ja pet pobeda i 6 poraza, a Izraelci su jedna od ekipa koje igraju najefikasniju i najbržu košarku u ovom takmičenju. Na gostovanjima ove sezone imaju dve pobede i tri poraza, a u proseku igraju utakmice sa 173.5 poena. Oni su u odnosu na total ove sezone išli preko na 7 od 11 utakmica. Uz to Holon ima najveći procenat uspešnosti za tri poena od svih ekipa u ovom takmičenju, impresivnih 41.2%.

Očekivani sastavi

U domaćem sastavu pod znakom pitanja su Luke Nelson i Ryan Toolson, dok u ekipi Holona neće biti Angel Delgada, koji je raskinuo ugovor sa Izraelskom ekipom ovog vikenda.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su samo jednom igrale do sada, u prvoj utakmici u okviru ovog takmičenja, kada je Hapoel Holon pobedio rezultatom 90-88.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile total na možda za neke visokih 166 poena, ali mi smatramo da ove dve ekipe vrlo lako mogu da probiju isti. Prvo BAXI Manresa ima blagih problema sa povredama, te ukoliko i budu igrali ti igrači neće biti 100% u odbrani, a Holon je jedna vrlo napadački nastrojena ekipa koja ispaljuje veliki broj trojki po meču. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 166 Points (da bude više od 166 poena ukupno u meču, računa se i produžetak), koja igra se plaća solidnom 1.80 kvotom u kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news