Manresa – UCAM Murcia: Analiza utakmice

tipovi i analize

Prošle nedelje tipovali smo utakmicu ACB lige i bili smo uspešni, te ćemo i ove nedelje gledati ka ovoj sasvim sigurno najboljoj i najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi u Evropi. Dosta ekipa igra evropska takmičenja, a oni što ne igraju su napravili prilično respektabilne rostere, poput ekipa Gran Canaria i Bilbao BB, na primer. Nama se sviđa jedna utakmice, gde mi smatramo da je linija i više nego povoljna. U okviru jedanaestog kola ACB lige sastaju se Manresa i učesnik FIBA Champions League UCAM Murcia.

Domaća ekipa Manrese je ove sezone igra prilično loše, bar što se rezultata tiče. Trenutno imaju samo dve pobede i čak osam poraza, mada ruku na srce na par utakmica nisu imali ni sreće, a mogli su da pobede. Ono što je posebno interesatno je činjenica da na njihovim utakmicama bude dosta koševa generalno i do sada su šest puta išli preko granice koja je postavljena od strane kladionica na total marketu.

1xbet bonus

Sa druge strane UCAM Murcia i pored činjenice da igra Evropu, u domaćem prvenstvu nije uspela da napravi neki značajniji rezultat, jer imaju samo četiri pobede i šest poraza. Gotovo sve pobede su bile na domaćem terenu, a ono što odlikuje ovu ekipu je takođe vrlo brza igra u tranziciji i mnogo šuteva za tri poena.  Do sada ove sezone su na deset utakmica čak devet puta išli preko granice koja je postavljena na total marketu, što je vrlo zanimljiva činjenica.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svaom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale u poslednjih pet sezona 10 puta i svaka ekipa je pobedila po pet puta. Prošle godine su igrali dva puta i oba puta su išli preko ove granice od 163.5 poena.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 163.5 points (da obe ekipe postignu 164 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news