Marathonbet

marathonbet
Bonus

Visoke kvote

Kladite se sada Kladite se sada
Overview
  • Licenca: Alderney Gambling Control Commission, UK Gambling Commission
  • Načini uplate: Bankovni transfer, Maestro, MasterCard, Neteller, Paysafe Card, Skrill, Visa, Visa Electron, ecoPayz, Entropay
  • Načini isplate: Bankovni transfer, Maestro, MasterCard, Neteller, Skrill, Visa, Visa Electron, ecoPayz, Entropay
  • Mobilno klađenje: Da

Marathonbet kladionica nije jedna od novijih, jer su osnovani sada davne 1997. godine i smatraju se trenutačno jednom od kladionica koja daje najbolje i najpovoljnije kvote svojim igračima. Vrlo su popularni u Rusiji, mada u posljednjih nekoliko godina rade jak proboj i na svijetsko tržište. Kao i sve respektabilne sportske kladionice u posljednje vrijeme, Marathonbet kladionica je cjelokupan paket. Korisnici osim sportske kladionice nude i live casino, lutriju, bingo i mnoge druge popularne. Očigledno je da Marathonbet svojski pokušava se visoko pozicionira među vodećim svijetskim online kladionicama.

Ono čime oni pokušavaju privući svoje igrače su visoke kvote i niske margine, kao i veliki izbor sportova na koje se igrači mogu kladiti, kao i veliki izbor marketa za klađenje.

Također, Marathonbet sportska kladionice ima prilično jak i agresivan marketing, te su oni sponzori nekim od popularnijih fudbalskih klubova kao što su Manchester City, Lazio i Dinamo Kijev.

Bonusi u Marathonbet Sportskoj Kladionici i Kazinu

Zanimljiva stvar vezana za Marathonbet sportsku kladionicu je činjenica da oni od 1. siječnja 2018. godine ne nude nikakvu vrstu bonusa za nove korisnike, te ne postoji opcija da novo registrirani korisnici izvuku bilo kakvu dobit od registracije.

Kao što rekosmo prilično čudna odluka vodećih ljudi, ali iako nema bonusa dobrodošlice, Marathonbet kladionica ima neke vrlo interesantne promocije za redovite korisnike.

Ostali Bonusi i Promocije

Kao što rekosmo, promocije su prilično zanimljive u ovoj sportskoj kladionici, te je jedna od zanimljivih trenutno aktivnih promocija pod nazivom Advancebet. Ovom promocijom Marathonbet gotovo da kreditira svoje korisnike, te je moguće odigrati neke oklade iako nemate dovoljno sredstava na svom računu. Ova promocija je trenutačno jedinstvena u svijetu klađenja, te je svakako probajte ako se odlučite registrirati u ovoj kladionici.

Također, s vrmena na vrijeme Marathonbet svojim redovitim korisnicima daje bonuse u vidu besplatnih oklada, te ako uspjete pogoditi okladu dobivate svoj profit bez ikakvih rollover uvjeta.

Ova promocija je vrlo slična promociji koju daje jedna od najvećih sportskih kladionica Bet365 svojim korisnicima.

Izgled sajta

Jedna od najvećih zamjerki koju možemo dati ovoj sportskoj kladionici je izgled stranice i njegova preglednost. Čak i vrlo iskusni sportski kladioničari će sigurno imati problema da nađu ono što žele, jer je izbor sportova i marketa napravljen vrlo nepregledno.

Čak su i boje stranice nekako napravljene da cjelokupan dojam nije pozitivan.

Izbor sportova i igara

Marathonbet sporstka kladionica je jedna od najboljih sportskih kladionica trenutačno na tržištu kada se uzme u obzir izbor sportova na koje se može kladiti, kao i izbor marketa na koje se može kladiti. Nude preko 30 sportova, te ne postoji realna šansa da ćete imati problema da nađete okladu koju želite.

Svi veliki i popularni sportovi su pokriveni, kao i oni manje poznati poput vaterpola, borilačkih vještina i sumo hrvanja. Sve te sportive možete igrati kako prije početka meča, tako i uživo.

Ono što je najveći plus ove kladionice, su izrazito niske margine, koje su 2.3%, te su oni uz Pinnacle sportsku kladionicu najbolji u tom segmentu.

Korisnička podrška

Korisnička podrška u Marathonbet sportskoj kladionici je iznad proseka. Možete ih kontaktirati putem live chata, emaila, telefona ili poštom. Relativno brzo reagiraju i učiniće sve u njihovoj moći da vam pomognu.

Sigurnost i reputacija

Sigurnost je na najvišem mogućem nivou, te budite sigurni das u vaši lični i finansijski detalji sigurni kada budete igrali u ovoj sportskoj kladionici.

Metode depozita i isplate

Marathonbet sportska kladionica, kao i sve velike i poznate sportske kladionice ima veliki broj depozitnih i isplatnih metoda. Vrijeme depozitne transakcije je trenutačno i nema skrivenih troškova.

Što se isplatnih metoda tiče i njih ima u velikom broju, ali ponekad se može očekivati ​​razdoblje verifikacije koji traje od 1 do 7 dana ovisno o metode koji ste odabrali.

Vrijedi li se registrirati na Marathonbet kladionici?

Iako imaju svojih mana, ono što ih čini posebnim su zaista velike kvote i niske margine.

Pros / Cons
  • Visoke kvote i niske margine
  • Odlična pokrivenost sportova
  • Jedinstvene promocije
  • Nema bonusa dobrodošlice
  • Izgled sajta je neverovatno loš