MaxBet promocija: “Operacija Malaga”, 5 miliona RSD i karta za prestižan poker tunir te čekaju!

Stefan
15 svibnja, 2024
71 Views

Spremi se za nezaboravnu avanturu jer kladionica MaxBet organizuje spektakularnu promocijuOperacija Malaga“! Ukoliko si strastveni ljubitelj pokera, ovo je prilika koju ne smeš da propustiš. Tokom sledeće dve nedelje, imaš šansu da učestvuješ u MaxBet poker ligi i osvojiš putovanje u sunčanu Malagu na prestižan poker turnir!

Promocija “Operacija Malaga” donosi ti seriju od 15 uzbudljivih turnira, a garantovani nagradni fond iznosi neverovatnih 5 miliona RSD! Tri najbolje plasirana takmičara osvojiće nagradu koja se ne zaboravlja – putovanje u Španiju, gde će imati priliku da se takmiče sa najboljima u svetu pokera.

Liga traje od 12.05. do 26.05., a svaki turnir je tvoja šansa da pokažeš svoje veštine i izboriš se za mesto među najboljima.

Zamislite sebe za poker stolom, kako sa svakim potezom dižeš adrenalin i približavaš se velikoj pobedi. Poker nije samo igra – to je umetnost strategije, psihologije i sreće. Sada je pravi trenutak da se upustiš u ovu avanturu i pokažeš da imaš ono što je potrebno da pobediš.

Registruj se odmah u MaxBet kladionici, to možeš uraditi OVDE, i pridruži se takmičenju!

Neka tvoja strategija, veština i hrabrost budu tvoj vodič ka velikoj pobedi. MaxBet je tvoj partner na ovom putovanju i nudi ti sve što je potrebno za vrhunsko iskustvo igranja pokera.

Prijavi se, zaigraj, osvoji! Pokaži svima da si pravi poker šampion i osvoji svoju kartu za Malagu. Srećno i vidimo se za poker stolom!

Uslovi promocije

Pre nego što započneš svoje putovanje ka velikoj nagradi, važno je da se upoznaš sa uslovima i pravilima promocije “Operacija Malaga”. U nastavku pročitaj sve detalje kako bi bio siguran da ispunjavaš sve potrebne kriterijume za učešće i osvajanje fantastičnih nagrada.

Promocija „Operacija Malaga” se sastoji iz kvalifikacija u okviru Maxbet poker lige koja traje od 12.05. do 26.05. 2024. godine.

2. Garantovani nagradni fond za seriju od 15 turnira tokom trajanja promocije iznosi minimalno 5.000.000 RSD. Pored garantovanog nagradnog fonda, igrači ostvaruju pravo i na nagrade koje su opisane u tačkama 10, 11, 12. i 13. u pravilima promocije.

3. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.rs.

4. Organizator promocije je kompanija MaxBet.

5. Učešćem na nekom od turnira sa oznakom „Operacija Malaga” igrač automatski učestvuje u promociji.

6. Igrači se u promociji rangiraju prema broju osvojenih bodova.

7. Što više bodova igrač sakupi, biće bolje rangiran na tabeli.

8. U slučaju da 2 ili više igrača osvoje isti broj bodova, bolje će biti rangiran igrač koji je ukupno osvojio veći iznos na turnirima sa oznakom „Operacija Malaga”.

9. Bodovi se dodeljuju prema sledećoj formuli:

*b = broj igrača na turniru

*u = trošak ulaznice (buy in / rsd) za turnir

*t = pojedinačni trošak igrača na turniru (buy in + reentry)

*p = pojedinačni plasman igrača na turniru

10. Nagrada za 3 prvoplasirana igrača u promociji je: ODLAZAK NA POKER TURNIR “ESPT MALAGA” U MALAGI.

11. Nagradom je obuhvaćeno: buy in za turnir “ESPT Malaga”, avionska karta, troškovi osiguranja i dvokrevetna soba za 6 dana boravka. (Nagrađeni igrač može povesti o svom trošku još jednu osobu kojoj će biti obezbeđen smeštaj).

12. Nagrade za igrače od 4. do 10. mesta se dodeljuju u sledećem odnosu:

PozicijaIznos nagrade (RSD)
4.50.000
5.35.000
6.25.000
7.15.000
8.10.000
9.7.000
10.5.000

13. Nagrade za igrače od 11. do 15. mesta su ulaznice za Main Event koji će se održati 09.06.2024. na kome će garantovani nagradni fond biti 500.000 RSD.

14. Nagrade će se dodeliti na online naloge dobitnika najkasnije u roku od 96h nakon završetka promocije.

15. Nagrade koje su isplaćene na online naloge dobitnika mogu se koristiti za dalju igru u kladionici, za slot igre ili se sredstva mogu isplatiti sa računa.

16. Paket (tri prvoplasirana) se ne može zameniti za novac.

17. Ukoliko neko od igrača NE MOŽE DA PREUZME PAKET (ne može da otputuje), nagrada se prenosi na sledećeg igrača po broju osvojenih bodova na tabeli.

18. MaxBet kao organizator promocije nije odgovoran ukoliko tri prvoplasirana igrača ne mogu preuzeti ili koristiti nagradu u celosti ili delimično zbog okolnosti koje ne zavise od organizatora i/ili su izvan njegove kontrole.

19. Svaki oblik dosluha igrača, igranje u paru jednog ili više igrača ili slično će biti kažnjeno oduzimanjem osvojene nagrade.

20. Namerno i učestalo konektovanje i diskonektovanje iz igre za posledicu ima takođe oduzimanje bodova, odnosno nagrada.

21. MaxBet zadržava pravo promene pravila ili otkazivanja ove promocije u bilo koje vreme, a naročito ukoliko to zahtevaju tehnički ili komercijalni uslovi ili neki javni uzrok.

22. O svim promenama i novostima u promociji organizator će igrače obaveštavati objavama na svojoj promo stranici.

23. Ova pravila dodatak su opštim pravilima igre na Texas Hold’em Pokeru putem interaktivnih prodajnih kanala online igranja te opštim pravilima učestvovanja u igrama organizatora putem interneta i primenjuju se zajedno s navedenim opštim pravilima.

Ne propusti ovu jedinstvenu priliku da osvojiš putovanje u Malagu i 5 miliona RSD. Registruj se u MaxBet kladionici, pokaži svoje poker veštine i kreni ka nezaboravnoj avanturi! Srećno!

Maxbet Casino

4.6/5
  • Atraktivni bonusi i promocije
  • All-in-one sajt
  • Mogućnost igranja putem mobilnih aparata
  • Ljubazna i kvalitetna korisnička podrška
  • Mali broj depozitnih metoda
  • Izgled stranice zastareo i loša navigacija
Besplatne igre 10 dana Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.