Intro

Miami Heat – Milwaukee Bucks: Analiza utakmice

miami vs milwakuee

Svakodnevno sada se igra veliki broj utakmica u okviru mnogih košarkaških liga i danas smo našli utakmicu koju naprosto moramo da odigramo. U toku su play off susreti u većini liga koje su nama u fokusu, te smo danas uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa NBA Lige, gde se u trećoj utakmici serije sastaju ekipe Bucksa i Heata.

Milwaukee Bucks

Nikome u Areni ništa nije bilo jasno tokom prve deonice druge utakmice, kada su Bucksi ispalili deset uspešnih trojki i poveli sa čak 26 poena razlike. Naravno, u takvoj situaciji ekipa Miamia je potonula potpuno i posao je bio lak za Janisa i njegove drugove. Sada kada se serija nastavlja svi očekuju da će Bucksi da počiste nemoćni Heat. Ruku na srce Bucksi su izgledali odlično u prva dva meča-

Miami Heat

Malo loše partije Jimmy Butlera, malo loših odluka trenera Spoelstre i Miami odmah izgleda kao razbijena banda. Bar su tako izgledali u prva dva meča ove serije. Međutim, kako možemo da vidimo trener Miamia opasno motiviše svoju ekipu i svi očekuju da će doći do reakcije momaka sa Floride.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel, iako je nekoliko igrača pod upitnikom.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta a ove sezone čak pet susreta i Milwaukee je dobio 4 od 5 utakmica.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za total, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti u korist ekipe Miamija, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Miami Heat (da domaća ekipa pobedi sa preodužetcima), koja opklada se plaća odličnom 2.04 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti