Miami Heat vs Boston Celtics G4: Tipovi, savjeti i kvote 24.05.2023. 02:30

Ognjen
23 svibnja, 2023
679 Views
Miami Heat vs Boston Celtics

Miami se nalazi na jednu utakmicu do velikog NBA  finala i duela sa Denver Nuggetsima. Pred Celticsima je nemoguća misija da urade ono što do sada nije niko uradio u ligi i da se vrati sa 0-3.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Miami Heat

Miami se nalazi u sjajnoj situaciji te su nakon dvije pobjede u Bostonu, u G3 veoma lako došli do pobjede u Miamiju i sada se nalaze u situaciji da počiste Celticse. Na početku ove serije samo 3% su bile šanse koje su „stručnjaci“ sa ESPN davali za prolaz Heata u ovoj seriji. Međutim, Heat igra kao u transu, i Celticsi su ekipa koja im stilski odgovara.

Heat se fantastično prilagodio Celticsima i veoma su lako ih pobjedili u sva tri meča. Usporili su ritam, i kada si imali priliku da trče i prave višak u napadu smirivali su igru i igrali poziciono što Celticsima nije odgovaralo. Spoelstra je nadmudrio Mazzullu i to je po mnogima najveći miss-match u ovoj seriji, gdje Mazzula ne može da se prilagodi Spoelstrinim varijacijama.

Butler igra kao po navici u transu ove playoff seriji i predvodi ekipu Heata u svim segmentima igre. Adebayo je u ovoj seriji ključni defanzivni faktor koji je totalno zaustavio visoke igrače Bostona. Ipak, največa snaga Miamia su igrači sa klupe koji prave razliku, a to su Strus, Vincent i Martin. Vincent je odlučio G4 sa  29 poena, dok je Martin u G3 ubacio 25 poena.

https://twitter.com/MiamiHEAT/status/1660783849624748038

Boston Celtics

Celticsi se nalaze u lošoj situaciji, gotovo bezizlaznoj, ali moraju da igraju do kraja, prije svega za čast. U G3 su veoma lako poraženi, tačnije razbijeni, gdje je njihov govor tijela bio jako loš.

Može se reći da ih je poraz u G2 jako uzdrmao. Naime, Celticsi su imali u toj utakmici devet poena prednost na par minuta do kraja, sve dok nije došlo do duela između Granta i Butlera. Tada je Butler ušao u svoj mode i sam preokrenuo meč i pobjedio Celticse.

Tatum u poslednjim četvrtinama totalno nestane sa terena u ovoj seriji, dok ostatak ekipe nema dovoljno snage da odgovori promjenama ritma Heata. Horford u ovoj seriji je neupotrebljiv, jer ne može da parira brzim nogama Adebaya.

Ipak mislimo da u ovoj seriji Celticsi mogu doći makar do jedne pobjede i da neće biti počišćeni. Ovo im je poslednja šansa za to.

H2H

22.05.23 – Miami Heat : Boston Celtics – 128:102

20.05.23 – Boston Celtics : Miami Heat – 105:111

18.05.23 – Boston Celtics : Miami Heat – 116:123

25.01.23 – Miami Heat : Boston Celtics – 98:95

Povrede i izostanci:

Miami Heat: Herro, Oladipo.

Boston Celtics: Gallinari.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 24.05.23 02:30h
Tip: Boston Celtics WIN
Kvota: 2.245
Kladionica: 22bet

Ovo je utakmica prije svega za čast Boston Celticsa i mislimo da će dati sve od sebe da dođu do pobjede i pokušaju da odrade prvi korak ka povratku u ovu seriju. Kvalitet svakako imaju, ali Heat nije ni jednom ove sezone u playoffu izgubio na domaćem terenu.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen