Midtjylland – Atalanta: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nismo se juče dobro proveli sa našim fudbal tipovima, pošto je Basaksehir i pored solidne igre u drugom poluvremenu propustio svoje šanse i nije postigao pogodak protiv RB Leipziga, a Colo Colo je ponovo strašno podbacio i izgubio na svom terenu protiv nejake ekipe Jorge Wilstermann. Što se tiče naših tipova i analiza za danas, nastavljamo sa utakmicama Lige Šampiona, te ćemo igrati jednu nama posebno interesantnu utakmicu, pošto an njoj igra ekipa koju ćemo pratiti iz kola u kolo. U Danskoj, na stadionu MCH Arena u Herningu, sastaju se Midtjylland i gosti iz Italije, ekipa Atalante.

Domaća ekipa, za razliku od svojih protivnika je imala prilično težak put do grupne faze Lige Šampiona, pošto su morali da prođu čak tri kola kvalifikacija, kako bi po prvi put učestvovali u ovom prestižnom takmičenju. Oni se nakon pet odigranih kola u domaćem šampionatu nalaze na petoj poziciji, ali očekivano je malo slabije izdanje u domaćem šampionatu, imajući u vidu da su igrali kvalifikacije.

Sa druge strane prošlogodišnji ¼ finalista ovog takmičenja, ekipa Atalante nije morala kroz kvalifikacije da se bori, i oni na ovaj susret dolaze sa pomešanim emocijama. Naime, fantastično su krenuli u novu sezonu, ali za vikend su pretrpeli vruć šamar od ekipe Napoli, pošto su na gostovanju poraženi rezultatom 1-4. Danas, svakako da će trener Gasperini da na teren izvede sve svoje najbolje igrače kako bi na najbolji mogući način počeo ovu grupni fazu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ova jsusret, pošto trener domaćih ne može da računa na povređene defanzivce Kristian Dirks Riis i Oliver Olsen, dok gosti na ovo gostovanje dolaze bez Pierluigi Gollini, Marco Carnesecchi, Marco Tumminello, i Mattia Caldara.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nikad nisu igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Već smo nekoliko puta tokom ove sezone pričali o ofanzivnoj snazi i defanzivnim nedostacima ekipe Atalante. Oni su prosto nacrtani da se igraju na golove, te ćemo mi nastaviti sa tim trendom. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na meču, ako bude tačno tri ulog se vraća. U lokalnim kladionicama ne postoji ova igra, te mi predlažemo hrabrijima da probaju igru  „4+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.70 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news