Midtjylland – Horsens: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je bio više nego profitabilan, ali u takvom se tempu igraju utakmice da nema odmora za naše eksperte, nego se radi punom parom. Tipovi i analize stižu svakodnevno, što smatramo da je vrlo dobro, posebno nakon dva meseca koji su prošli gotovo bez sporta. Danas imamo dve utakmice koje nam se sviđaju, a prva utakmica je iz Nemačke Bundeslige, a druga utakmica nam dolazi iz Danske prve lige gde na stadionu MCH Arena domaća ekipa Midtjyllanda dočekuje ekipu Horsensa.

Domaći sastav, se nalazi na ubedljivo prvoj poziciji na tabeli i pre pause su bili najdominantnija ekipa Danske prve like bez ikakve sumnje. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da oni zapravo nisu ni prekidali sa trenažnim procesom, nego su sve vreme pause trenirali u manjim grupama i redovno testirali svoje fudbalere.

Njihovi protivnici, ekipa Horsensa je mnogo lagodnije pristupila pauzi i dali su slobodno svim svojim igračima. Pored toga Horsens je bio poslednja ekipa koja je počela sa treninzima i nisu igrali čak ni prijateljske utakmice (domaći su igrali jednu prijateljsku). Osim toga, na gostovanjima ove sezone oni imaju 3-3-6 rekord sa 9 postignutih i 21 primljenim golom.

Očekivani sastavi

Domaći nemaju većih problema sa sastavom ekipe, dok Horsens na ovaj susret dolazi bez svoja dva najbolja vezna igrača koji su povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 40 puta, i rezultati su apsolutno na strani domaćih, jer su domaćini pobedili na 29 utakmica, dok je 6 završeno nerešeno, a Horsens je pobedio samo 5 puta. Zadnjih sedam puta je pobedio Midtyjalland i to čak 5 puta sa dva ili više golova razlike.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaći su mnogo više spremni za ponovni početak, ali i kvalitetniji. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Midtyjalland -1.5 AH (da domaći pobede sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.67 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news