Milano – Barcelona: Analiza utakmice

tipovi i analize

Juče smo imali profitabilan dan, pošto smo perfektno procenili utakmicu koja se igrala u Beogradu i u kojoj je Crvena Zvezda rutinski savladala umornu ekipu Khimkya. Danas ima nekoliko utakmica u okviru EuroLeague, a nama se posebno sviđa ona koja će se odigrati u Milanu, gde se sastaju domaća ekipa Ea7 Milano i favorizovana ekipa Barcelone. Gledajući sastave timova i rostere za ovu sezonu sasvim smo sigurni da nas očekuje jedna vrlo zabavna utakmica večeras.

Domaća ekipa, je vrlo dobro počela ovu sezonu u EuroLeague i pored činjenice da su vrlo promešali roster za ovu sezonu. Plan je da bi EA7 Milano trebao da se bori za Top 8 ove sezone. Naime, nakon pet kola, EA7 Milano ima samo jedan poraz i čak četiri pobede. Trener Messina je uspešno vodio svoj tim u pobedama nad Zalgirisa (85-81), PAO (79-78), Fenerbahce (87-74) i ALBA (81-78). Jedini poraz je bio u prvom kolu protiv ekipe Bayern Municha (64-78).

1xbet bonus

Barcelona sa druge strane ima svih pet pobeda, pošto su puleni Pešića uspeli da pobede Anadolu Efes (74-64), Zenit (87-63), ALBU (103-84), Crvena Zvezdu (73-65) i Valenciju (83-77). Realno osim Anadolu Efesa, ni jedna od ovih ekipa ne spada u sam vrh po kvalitetu Euroleague, ali opet vrlo respektabilan rezultat za ekipu Barcelone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače na raspolaganju, te možemo očekivati jednu utakmicu sa dosta tempa i sa dosta trčanja, pošto je Milano poznat kao ekipa koja voli da igra na veći broj poena.

Raniji rezultati i trendovi

U poslednjih nekoliko sezona ove dve ekipe su igrale 12 puta međusobne duele, a rezultat je 7-5 u korist Barcelone. U Italiji odigrali su šest mečeva, i rezultat je nerešen po tri pobede za oba tima.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Barcelonu kao blagog favorita na ovoj utakmici i postavile -2.5 HC liniju, što smatramo prilično realnom linijom za klađenje imajući u vidu rostere. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 156 points (da obe ekipe postignu više od 156 poena na meču), koja igra se plaća odličnom 1.77 kvotom u kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news