Milano – Crvena Zvezda: Analiza utakmice

Lefty
18 studenoga, 2020
669 Views
košarka tipovi

U posljednjih 30 dana, Milano je odigrao samo jednu utakmicu u Evroligi i nju su izgubili na gostovanju kod Valencije. Razlog je naravno virus korona, ali dva su razloga zbog čega Italijani nisu igrali mečeve. Prvo su im odgođeni dueli protiv timova koji su imali zaražene igrače, a onda je ista sudbina snašla i sastav Ettorea Messine. Iskusni stručnjak je tokom  ljeta sastavio tim po svojoj želji.  Dovedena su zvučna pojačanja u vidu Gigi Datomea, Malcolma Delaneya, Kevina Puntera, Kylea Hinesa, Zacha LeDaya i Shavona Shieldsa,  pa sve osim plasmana u plej-of će se smatrati velikim neuspjehom. Ambicije su i veće od samog ulaska među najboljih osam, a da bi se one ostvarile, pobjede protiv slabijih ekipa od sebe su imperativ, a takva je i Crvena zvezda.

Beogradski crveno-bijeli najviše osciliraju od svih timova u ovom takmičenju. Prikazali su neke sjajne partije kao što je pobjeda protiv madridskog Reala i ubjedljiv trijumf nad Baskonijom, ali su isto tako odigrali jako slabo protiv Žalgirisa kući, a nisu blistali ni na gostovanjima Khimkiju i Bayernu. Očito je da novom treneru Saši Obradoviću treba vremena da sve posloži onako kako on želi, a na prvu se čini da je odbrana na visokom nivou, dok je napad problem. Malo je to paradoksalno kada se zna da najbolji strijelac Evrolige dolazi upravo iz redova Crvene zvezde, ali kad Jordana Loyda ne ide, drugog igrača koji će povući nema. Tako je bilo na primjer u Minhenu gdje se ispucavao Johnny O’Bryant. Isto tako, Zvezda je dovela nekoliko igrača poslije starta najelitnijeg klupskog košarkaškog takmičenja u Evropi, pa je sasvim jasno da će biti potrebno još dosta utakmica dok se svi oni ne adaptiraju na novu sredinu.

Očekivani sastavi

U sastav Milana su se vratili Kevin Punter I Vladimir Micov koji su propustili nekoliko utakmica na startu takmičarske godine, međutim sada je zbog povrede van stroja Gigi Datome, a po izvještajima iz Italije, Malcolm Delaney će igrati večeras. Zvezda je kompletna otputovala u grad mode.

Raniji rezultati I trendovi

U dosadašnjem dijelu sezone, Milano je odigrao pet mečeva u Evroligi i upisali su tri pobjede. Zvezda je imala čak osam duela do sada I na omjeru 3-5 se trenutno nalaze. Interesantno, svih pet međusobnih susreta su dobili Beograđani, pa će italijanski sastav večeras pokušati prvi put da savlada crveno-bijele iz Srbije.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je Crvena zvezda +8.5 (pobjeda Zvezde ili poraz manji od devet poena razlike), a kladionica Bet365 nudi kvotu 1.71 za ovu igru.

Na papiru Milano ima bolji sastav, ali ni Zvezda puno ne zaostaje. Kao što se vidi, tradicionalno srpskom klubu leži igranje protiv Italijana i teško je vjerovati da će Milano rutinski ovo dobiti večeras. Na sve to, mučili su se sa virusom i sigurno nisu na maksimalnom nivou trenutno. Još jedna bitna stvar je da Zvezda nije blistala u ABA ligi protiv Splita, te su svi igrači u izjavama pred put apostrofirali da će večeras pružiti mnogo bolje izdanje što svakako ide u prilog ovoj opkladi.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Lefty