Milano – Virtus Bologna: Analiza utakmice

Sportske
5 lipnja, 2021
461 Views
milano vs virtus

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, ponuda je prilično slaba, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru doigravanja Italijanske lige, gde se u prvoj utakmici finala sastaju ekipa Olimpia Milano i  Virtus.

Olimpia Milano

Svako ko iole prati Italijansku ligu je mogao da pretpostavi da će se titula deliti između ove dve ekipe. Olimpia Milano pod Messinom je imala jednu jako dobru sezonu, igrali su Final 4 Euro League, a savim zasluženo su došli i do finala Italijanskog prvenstva. Kroz play off su se realno prošetali pošto su počistili ekipe Trenta i Venezije sa po 3-0. Sada ipak imaju dosta teži zadatak, pošto je Virtus Bologna jedna ozbiljna ekipa.

Virtus Bologna

Imajući u vidu da je Virtus pre svega jedna ofanzivna ekipa koja ne haje mnogo za odbranu, prosto je neverovatno da su oni uspeli da počiste Brindisi, a pre toga Treviso oba puta sa po 3-0. U play offu ekipa trenera Đorđevića je pokazala jednu zrelost, pre svega u odbrani i može se slobodno reći da su sada jedna kompletna ekipa.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ove sezone Olimpija Milano je pobedila u oba susreta.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Virtus Bologna +8HC  (da Virtus ne izgubi ovaj susret sa više od 8 poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske