Molde – Brann: Analiza utakmice

Milos
10 kolovoza, 2020
352 Views
nogomet tipovi

Vikend je prošao i ponedeljkom kao i obično situacija je malo smirenija, odnosno nema mnogo utakmica koje se mogu igrati. Ipak, kao što smo vas navikli sa našim tipovima i analizama svakodnevno se trudimo da pronađemo neku utakmicu koju vredi odigrati. Danas nam se sviđa utakmica iz Norveške prve lige, gde se na stadionu Aker u Moldeu, sastaju istoimena domaća ekipa i gosti iz Branna. Molde je jedna od najboljih Norveških ekipa u ovom momentu, dok je Brann slabije počeo sezonu i nalaze se u prilično lošoj formi.

Domaća ekipa Molde se nalazi na 2-oj poziciji na tabeli i na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od 6 pobeda, 0 nerešenih i 0 poraza, uz gol razliku od 21 postignutih i samo 3 primljena pogodka. Kao što smo već naveli oni sa ekipom Bodo/Glimt vode borbu za prvo mesto na tabeli i već je jasno da će se borba do kraja sezone voditi između te dve ekipe za novog šampiona.

Gosti ekipa Brann se trenutno nalaze na 9-toj poziciji, a na gostovanjima imaju 2 pobede, 1 nerešenu i 3 poraza, uz gol razliku od 6 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Oni su u prvih par kola igrali solidno, ali onda je usledio strašan pad forme i sada u poslednjih pet utakmica imaju 2 nerešene i 3 poraza. Da be se Molde pobedio na njihovom terenu ekipa mora dati 150% svojih mogućnosti što nismo sigurni da je Brann trenutno u mogućnosti.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema što se tiče sastava tima, tako da se može očekivati da obe ekipe budu sa gotovo najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale samo 49 puta i rezultati su apsolutno na strani Moldea, pošto su uspeli da pobede na 22 susreta, 9 puta je bilo nerešeno, a Brann je pobedio 18 puta. Što se golova tiče, rezultati su mešani, ali imajući u vidu kako ove ekipe igraju ove sezone sasvim smo sigurni da će na ovom meču biti vatre.

Predlozi za tipovanje

Molde je mnogo kvalitetnija ekipa u ovom duelu i sve sem pobede domaćina bi bilo veliko iznenađenje. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču „bet builder“ opciju u kladionici Bet365 Over 1 Goals & Molde to win (da obe ekipe postignu više od jednog gola ukupno i da Molde pobedi), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.57 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos