B. Monchengladbach – Schalke: Analiza utakmice

Milos
28 studenoga, 2020
459 Views
nogomet tipovi

Druga analiza ili tip koji smo vam spremili ove subote, dolazi iz Nemačke Bundeslige, gde će se na stadionu Borussia – Park domaća ekipa potruditi da nastavi niz odličnih utakmica, pošto im u goste dolaze jedna od najlošijih ekipa Bundeslige, Schalke 04. Imajući u vidu trenutnu formu ove dve ekipe, kao i kvalitet igara koje su pokazale do sada, smatramo da postoji lepa prilika da se iskoristi jedan kladioničarski market i da se napravi profit na ovoj utakmici.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 7-oj poziciji Bundeslige, ali oni i pored činjenice da igraju prilično solidno u domaćem šampionatu igraju i fantastično u okviru Lige Šampiona. Oni su u midweek odigrali jednu fantastičnu utakmicu i na domaćem terenu savladali Ukrajinski Sahtjor rezultatom 4-0.

Schalke 04 sa druge strane nalazi se na samom dnu Bundesligaške tabele, sa samo 3 boda iz 8 utakmica. Ono što je posebno poražavajuće je činjenica da Plavci igraju vrlo loše i da nikako ne uspevaju da pronađu pravi ritam. U poslednjih nekoliko utakmica činilo se kao da stvari idu na bolje, ali još uvek se taj pomak ne vidi na tabeli.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret te trener domaćeg tima ne može da računa na Alassane Plea, Jonas Hofmann, Ramy Bensebaini i Andreas Poulsen, a trener Schalke 04, ne može da računa na Suat Serdar i Alessandro Schopf.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 96 puta do sada i rezultati su više na strani domaće ekipa, pošto je ista pobedila 40 puta, 29 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 27 puta. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednjih desetak susreta nije bilo mnogo golova.

Predlozi za tipovanje

Domaćin je mnogo kvalitetnija ekipa, koja se nalazi u mnogo boljoj formi, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Borussia Monchengladbach -1.25AH (da domaći sastav pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos