Monza – Lecce: Analiza utakmice

MilosNS
3 svibnja, 2021
669 Views
monza vs lecce

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za utorak 03.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru Italijanske Serie B, gde se sastaju ekipa Monza i Lecce.

Monza

Sanjaju igrači Monze da će dogodine igrati u Serie A i sasvim je jasno po njihovim performansama u poslednjih nekoliko nedelja da će sve učiniti da do toga i dođe. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji, a od današnjeg protivnika koji se nalazi na drugoj poziciji imaju svega tri boda manje. Dakle, ovo je dana što su u žargonu kaže „utakmica za 6 bodova“. Iako ne spadaju u preterano efikasne ekipe Monza poslednjih par nedelja pokazuje izrazito napadački fudbal.

Lecce

Sa druge strane, Lecce se nalazi na drugoj poziciji, ali oni za razliku od velikog broja ekipa u ligi igraju vrlo ofanzivan, takozvani totalni fudbal i na njihovim utakmicama pada veliki broj pogodaka. Na gostovanjima ove sezone imaju polovičan uspeh, ali danas ova utakmica za njih je izrazito bitna.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale puno puta do sada, i ono što je simptomatično je mali broj pogodaka. Međutim, mi mislimo da se danas serija prekida.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 (da obe ekipe postignu tri ili više golova na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.02 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.