Moreirense – Tondela: Analiza utakmice

Milos
26 srpnja, 2020
378 Views
nogomet tipovi

Što se tiče nedeljne ponude utakmica koje će ući u naše tipove i analize možemo slobodno reći da će biti nekih malo većih kvota i zanimljivijih utakmica. Naime, u mnogim državama se završavaju šampiuonati i ima ekipe koje ne igraju ni za šta, dok njihovi protivnici moraju da se bore za titulu, evropu ili goli opstanak. Naravno, mi imamo teoriju da nekom mora i da ispadne iz lige, ali recimo u Portugalskog prvoj ligi ima jedna interesantna utakmica koja nudi lepu kvotu na jedan konačni ishod. Na stadionu Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas, domaća ekipa Moreirense dočekuje davljenika, ekipu Tondele.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 8-oj poziciji šampionata, i nemaju apsolutno nikakve motivacije na ovom meču, pošto je za njih ova sezone završena. Na domaćem terenu su do sada imali solidan učinak od 6 pobeda, 6 nerešenih i 3 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 22 postignuta i 18 primljenih gola. Kao što smo rekli njima je sezona gotova i mogu da igraju totalno rasterećeno na ovom meču.

Njihovi protivnici, ekipa Tondele se nalazi na 15-toj poziciji i njima je potreban samo bod kako bi se i matematički spasili od eventualnog ispadanja iz lige ove sezone, a na gostovanjima ove sezone imaju 5 pobeda, 5 nerešenih i 7 poraza uz gol razliku od 16 postignutih i 21 primljenih pogodaka. Kako im je dovoljan samo bod, realno je očekivati da će i igrati tako, odnosno da će krenuti defanzivno da ne prime pogodak.

Očekivani sastavi

Obe trenera imaju manjih problema sa sastavom tima, ali isto tako su oba trenera najavila da neće rotirati svoje sastave. Postoji mogućnost da trener Moreirensea da šaqnsu igračima koji nisu bili u prvom planu ove sezone.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 11 puta, i rezultati su više na strani domaćeg tima. Naime, ekipa Moreirensea je pobedila 5 puta, 3 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 3 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Under igri i verovatno zbog toga kladionice ostavljaju ovoliko prostora na goal marketu.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za konačan ishod, odnosno da su postavili prilično primamljivu kvotu. Na ovom meču po našem mišljenju obe ekipe mogu da se zadovolje jednim prijateljskim remije i iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati DRAW (da se utakmica završi nerešenim ishodom), koja opklada se plaća odličnom 2.60 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos