Mornar Bar – Cedevita Olimpija: Analiza utakmice

tipovi i analize

Pustili smo nekoliko regularnih kola da se odigra u okviru ABA Lige, kako bismo bili u mogućnosti da pravilno analiziramo timove i način na koji oni igraju i da možemo da pozicioniramo te iste timove u određene grupe za sportsko klađenje. Kao što ste mogli do sada da primetite, mi uglavnom na košarci volimo da tipujemo utakmice koje smatramo da će ići u veći broj koševa, pošto nam je Over / Under market najprofitabilniji.

Mornar Bar se osim u ABA Ligi takmiči i u Evropi, odnosno igraju FIBA Champions League, gde nemaju previše uspeha trenutno. U ABA Ligi trenutno imaju dve pobede i dva poraza, a već sada su pokazali das u klasična run’n’gun ekipa, koja mnogo trči i mnogo ispucava za tri poena. Tokom nedelje su imali teško gostovanje u Rusiji, izgubili od strane N.Novgoroda 69-89 te putovali prilično dugo, ali smo sasvim sigurni da će pred svojim navijačima u Hali Toplice pokušati da skinu scalp Cedevita Olimpiji.

1xbet bonus

Fuzionisana ekipa Cedevite i Olimpije čini se svoj focus je postavila već sada na ABA Ligu. Ovo kažemo, jer ekipa pokazuje jedno odlično lice u reginalnom takmičenju, dok igrajući Evropske utakmice u okviru Euro Kupa naprostno ne liče na sebe. Naime, poraženi su redo mod strane Darusaffake, Unics Kazana, Brescie, Nanterrea i Joventud Badalone, od koje su poraženi pre par dana sa ravno 20 razlike u sred Španije.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svaom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale 6 mečeva u poslednjih tri godine i vrlo čudno Mornar ima bolji skor. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je veći broj utakmica išao na veliki broj poena, što smatramo da bi se trebalo desiti i na ovom meču.  Naime, obe ekipe su brze i forsiraju kratke napade, te mi smatramo da ovi trendovi trebaju biti ispraćeni.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već naveli Morna Bar je ekipa koja mnogo trči na obe strane i forsira igru u visokom ritmu. Cedevita Olimpija sa druge strane takođe može da isprati takav tip igre, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 162 points (Više od 164 poena da postignu obe ekipe), koja oklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news