Mornar Bar – VEF Riga: Analiza utakmice

tipovi i analize

Juče smo perfektno izabrali utakmicu 7DAYS EuroCupa koja je bila dobitna i kojom smo nastavili naš vrlo solidan niz tipova u poslednjih desetak dana, pošto su Rytas i Tofas otigrali jednu vrlo efikasnu utakmicu koja je već tri minuta pre kraja probila limit. Danas ćemo tipovati nekoliko utakmica, a prva koja nam se sviđa je ona koja će se odigrati u okviru osmog kola FIBA Champions League, gde će Mornar dočekati ekipu VEF Rige u derbiju začelja. Mi smatramo da su kladionice prilično loše postavila liniju na jednom kladioničarskom marketu te ćemo predložiti da i vi odigrate isto.

Domaća ekipa Mornar Bar do sada u ovom takmičenju ima rekord od jedne pobede (Gaziantep) i šest poraza (VEF Riga, Tenerife, Nizhny Novgorod, Bamberg, Peristeri i Nymburk). Ruku na srce nama se uopšte ne sviđa ova ekipa Mornar Bara, jer smatramo da imaju previše igrača koji nisu navikli da igraju timsku košarku nego su više skup nazovi zvezda, koje igraju za statistiku. To se i vidi kako u ovom takmičenju, tako i u regionalnoj ABA Ligi, jer trenutni rezultati Mornara sasvim sigurno ne mogu zadovoljiti nikoga.

1xbet bonus

VEF Riga sa druge strane ima takođe rekord od jedne pobede (Mornar Bar) i šest poraza (Peristeri, Nymburk, Gazientep, Bamberg, Tenerife i Nizhny Novgorod). Ono što nikako nije dobro za ovu ekipu je činjenica das u več odigrali pet utakmica na domaćem terenu i da sem ekipe Mornar Bar nisu uspeli da pobede niti jednu utakmicu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale do sada samo jednu utakmicu, pre nekoliko nedelja, kada je VEF Riga uspela da savlata Crnogorsku ekipu rezultatom 81-70. Dakle, nema nekih posebnih trendova kada su međusobni dueli u pitanju, mi smatramo da će ova utakmica biti prilično efikasna.  VEF Riga je 4 od 8 utakmica išla preko ponuđene linije, dok je Mornar takođe 4 od 8 utakmica išao preko ove linije. Međutim, u domaćim šampionatima ove ekipe igraju vrlo efikasno.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za broj koševa. Naime, linija je postavljena na 157.5 što je po svim parametrima koje mi gledamo pomalo nisko. Naime, napisali smo vam trendove, a posebno moramo istaći da ove dve ekipe često znaju igrati i produžetke. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 157.5 points (oba tima da postignu 158 ili više poena, uključujući i produžetke), koja opklada se plaća solidnom 1.64 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news