Mozzart avion uskoro poleće! Požuri i ugrabi svoju kartu!

Stefan
27 listopada, 2022
581 Views
mozzart promocije

Svijetsko prvenstvo je ove godine u malo izmenjenom terminu nego što smo to obično navikli. Nema vrućine, televizora na terasi i hladnog piva. Ali, tu je kompanija Mozzart koja se potrudila da za 122 verna i najbolja igrača Svijetsko prvenstvo u Kataru bude „vrelo“.

O svim dosadašnjim promocijama, bonusima i nagradnim igrama kladionice Mozzart pisali smo u našoj iskrenoj recenziji Mozzart sportske kladionice, koju možete pročitati na našoj stranici, i sigurni smo da vas je i ova nova potpuno oduvala.

Kompanija Mozzart nastavila je da podiže lestvicu na domaćem tržištu i ponovo nas je ove godine oduševila sjajnom promocijom koja je imala za cilj da njene verne i najbolje igrače pošalje u Katar da bodre Dragana Stojkovića Piksija i Orlove u pohodu na, svi se nadamo, što bolji rezultat na Mundijalu. Ako ste naš redovni čitatelj, onda već svakako znate da smo uradili i seriju tekstova koji najavljuju Svijetsko Prvenstvo.

Takmičenje pod nazivom „Pogodi najveću kvotu“ pokrenuto je početkom godine i podeljeno je u dve etape. Glavna nagrada ove nagradne igre ja povratna avionska karta za Katar i ulaznica za meč Srbija – Brazil!

Prva etapa je održana u periodu od 01.04.2022. godine do 31.05.2022. i tokom nje izvučen je 61 dobitnik. Druga etapa je još uvek u toku i bliži se kraju. Tokom nje će takođe 61 srećni igrač dobiti avionsku kartu i ulaznicu za meč.

Mozzart promocija ulazi u sudijsku nadoknadu i ako je ovaj period utakmice tvoj omiljeni, onda je sada pravo vreme da se registruješ, ako već nisi, i da dodaš gas.

https://twitter.com/MozzartBet/status/1574409367436369920

Pogodi najveću kvotu ulazi u foto finiš! 

Brojimo sitno. I do početka Mundijala i do kraja fantastične Mozzartove promocije. Do početka najveće fudbalske smotre ostalo je manje od mesec dana. Euforija raste i svi jedva čekamo da se začuje prvi sudijski zvižduk.

Umesto da sediš u sofi i čeka da počne utakmica Srbije, već sada obiđi najbliži Mozzart i odigraj tiket. Možda baš ti budeš najbolji u toku dana i umesto iz svog doma, utakmicu gledaš uživo sa stadiona. Zvuči lepo? Evo šta je potrebno da uradiš:

Potrebno je da svakodnevno igraš tikete. Što više tiketa, jer tako rastu tvoje šanse da ćeš biti najbolji. Potrebno je da na tiketu imaš minimum četiri para i da njihova pojedinačna kvota bude minimum 1,35.

Još jedna važna stvar – svi parovi na tiketu moraju početi najkasnije do 21 čas kako bi se tiket završio do kraja dana i ušao u konkurenciju za najbolji tog dana. Igraš samo one parove koji se igraju tog takmičarskog dana. U suprotnom taj događaj ti neće ući u obračun ukupne kvote.

https://twitter.com/SKladionice/status/1584646046877364225?s=20&t=1Q2MYWamjNBlYRKzWJMRlw

Ukoliko se desi da jedan od parova bude odložen ili se iz nekog razloga ne odigra – računa se kvota 1,00 i on se ne uzima u obzir prilikom računanja ukupne kvote na tiketu.

Na tiketu možeš imati parove sa manjom kvotom od 1,35, ali oni neće ući u konačni zbir ukupne kvote. Možeš da igraš fudbal, ali i košarku ili bilo koji drugi sport.  

Ako se desi da u jednom danu dva ili više igrača pogode istu najveću kvotu, prednost će imati onaj čiji je tiket prvi vremenski otkucan. Da pomenemo još da uslov ne ispunjavaju tiketi za klađenje uživo i sistemski tiketi.

Takođe, minimalna uplata na tiketu mora biti 50 RSD. Ako eventualno nemate ideju šta možete da odigrate, posetite našu sekciju Top 5 Tipovi za Danas i slobodno prepišite neki dobitni tip!

Vremena je sve manje, zato ne čekaj više već odigraj tiketi i pokušaj da se i ti sa još 121 srećnim igračem nađeš u Kataru! Požuri, Mozzart Avion uskoro poleće!

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.