Mozzart Bet Bonus Dobrodošlice 2021

Sportske
19 srpnja, 2021
434 Views
mozzart bet bonus

Nema mnogo kvalitetnih operatera koji posluju isključivo na tržištu Srbije, a za koje se može reći da su dovoljno kvalitetni da bi se mogli uporediti sa inostranim sportskim kladionicama. Ipak, danas u ovom članku vam pišemo o interesantnoj i vrlo primamljivoj Mozzart Bet bonus ponudi, kojom ovaj Srpski brend pokušava da privuče korisnike da se registruju na njihovoj stranici.

Ukoliko ste već čitali našu objektivnu i detaljnu recenziju Mozzart Bet Srbija sportske kladionice, onda ste sasvim sigurno primetili da smatramo da se radi o jednom kvalitetnom brendu, koji ima dosta toga pozitivnog da ponudi svojim korisnicima. Jedna od stvari koje su zaista iskočile kao vrlo kvalitetne su i Mozzart Bet bonus za nove korisnike koji je više nego interesantan.

Mozzart Bet Bonus Dobrodošlice – 200% maksimalno do 30,000 RSD

Teško je bilo u podnaslovu opisati u nekoliko reči ovu ponudu Mozzart Bet Srbija kladionice za nove korisnike, pa ćemo sada da detaljno objasnimo kako funkcioniše ovaj paket dobrodošlice. Naime, radi se ne o jednom, nego o čak tri odvojena bonusa, koje korisnici mogu koristiti nakon prve, druge i treće uplate u sportskoj kladionici.

Prilikom registracije i prvog depozita, novi članovi automatski dobijaju takozvani matched bonus, kojim ih kladionica nagrađuje bonus novcem u visini od 50% od prve uplate, do maksimalnog iznosa od 5,000 RSD. Minimalni iznos koji je potrebno uplatiti da bi se ovaj bonus aktivirao je postavljen na 1,000 RSD. Iako maksimalni iznos uplate nije limitiran, ono što je limitirano je maksimalni iznos bonus novca koji se može dobiti. On je postavljen na 5,000 RSD, što znači da svaka uplata od 10,000 RSD i više donosi ovaj iznos kao Mozzart Bet bonus.

Ukoliko se odlučite da izvršite drugu uplatu u kladionici, očekuje vas reload bonus, odnosno bonus u visini od 100% maksimalno do 10,000 RSD. Ista pravila važe kao i kod prvog bonus, odnosno minimalno je potrebno uplatiti 1,000 RSD, a za ostvarivanje maksimalnog iznosa bonusa, vaša uplata mora da bude u visini od 10,000 RSD ili više.

Na kraju, prilikom treće uplate igrači dobijaju najpovoljniju ponudu, koja se ogleda u 200% bonusa, maksimalno do 30,000 RSD, što je zaista impresivno imajući u vidu ponudu drugih sportskih kladionica u segmentu bonusa i promocija.

Naravno, kao i kod svake druge sportske kladionice ili online casina, igrači moraju da ispune određene uslove pre nego budu u mogućnosti da prebace svoj bonus novac na račun sa pravim novcem. Ovi uslovi se nazivaju uslovima iskorišćavanja bonusa ili na engleskom wagering requirements, a iste je vrlo važno uvek dobro poručiti pre nego se uzme bilo koji bonus od sportske kladionice. U slučaju Mozzart Bet bonus ponude, ovi uslovi iskorišćavanja su vrlo povoljni po igrače. Potrebno je ispuniti sledeće:

  • Pet (x5) obrnuti iznos bonus novca koji je dobijen
  • Obrtanje je potrebno raditi u kombinovanim tiketima koji imaju minimum četiri (4) selekcije
  • Svaka pojedinačna selekcija mora imati kvotu 1.50 ili višu
  • Uslove iskorišćavanja je potrebno ispuniti u roku od 30 dana

Stoga, da biste uzeli Mozzart Bet bonus novac, treba da imate malo sreće, ali i znanja i da sastavite dovoljan broj dobitnih tiketa koji će vam doneti profit u roku od 30 dana. Mi smo probali da uradimo to, te vam možemo sa sigurnošću reći da je misija izvodljiva i da smo mi uspeli na kraju da prebacimo gotovo celokupan iznos novca na račun sa kojeg je moguće podizati novac. Više o tome možete pročitati ovde.

Vrijedi li uzeti Mozzart Bet bonus u sportskoj kladionici?

Bez ikakve sumnje odgovor na ovo pitanje je potvrdan. Jednostavno, oni koji ne pokušaju da ispune uslove iskorišćavanja sasvim sigurno neće ni uspjeti u tome, a ukoliko se malo potrudite, mi smo sigurni da ćete vi u tome i uspijeti. Ukoliko niste sigurni kako da to uradite, pročitajte neke od profitabilnih strategija za sportsko klađenje i probajte da nađete sistem koji će vam odgovarati.

Stoga mi smatramo da je potrebno uzeti ovaj bonus i isti ima našu iskrenu preporuku kao jedan od najboljih bonusa u sportskim kladionicama 2021!

FAQ

Šta je to matched bonus?

Matched bonus predstavlja bonus koji kladionica daje igračima i kojim izjednačava visinu njihove uplate u određenom procentu. Obično je taj procenat 100%, ali postoje kladionice koje daju 50%, kao i kladionice koje daju čak i 200% bonusa na prvu uplatu

Da li mogu registrovati više naloga u Mozzart Bet kladionici?

Ne. Otvaranje više naloga se smatra prevarnim ponašanjem od strane kladionica, te se lako može desiti i da vam prvi nalog bude trajno zatvoren. Osim toga svi vaši eventualni dobici mogu biti suspendovani. Ovakvim ponašanjem pravite sebi više problema, nego što potencijalno možete imati benefita.

Da li postoje i drugi bonusi i promocije u kladionici Mozzart Bet?

Naravno da postoje. Kladionica Mozzart Bet je poznata po tome što vodi računa o svojim korisnicima, te oni redovno ažuriraju svoju ponudu dodatnih bonusa i promocija, kako bi nagradili svoje vjerne igrače. U ovom momentu postoji preko deset različitih promocija, što za igrače sportske kladionice, što za igrače odličnog online kazina.

Author Sportske