Mozzart Bet Srbija – Kako registrovati novi nalog?

Sportske
18 kolovoza, 2021
1128 Views
mozzart bet srbija

Korak po korak vodič kroz registraciju na kladionici Mozzart Bet Srbija 2021! Saznajte iz prve ruke kako da se registrujete i kako da verifikujete svoj nalog.

Ono što nas većina manje iskusnih korisnika pita putem email formulara je kako se registrovati i kako verifikovati naloge u određenim top online kladionicama. Ovo pitanje je legitimno, imajući u vidu da u poslednje vreme postoji određeni broj novih metoda registracije, pa samim tim manje iskusni igrači mogu biti zbunjeni opcijama koje su im u ponudi.

Kada se govori o registraciji novog naloga u kladionici Mozzart Bet Srbija, onda moramo odmah na startu da primetimo da je ista vrlo jednostavna i da je potrebno svega nekoliko minuta da ista bude kompletirana. Takođe, sa jednim nalogom igrači mogu igrati i u sportskoj kladionici i u kazinu, koji svakako po kvalitetu spada u top online kazina u regionu.

Registracija novog naloga u Mozzart Bet kladionici

Celokupna registracija novog naloga u ovoj sportskoj kladionici sastoji se od dva koraka. Ali pre nego se počnu popunjavati registracioni formulari, potrebno je znati gde se uopšte nalazi dugme za registraciju. Kada pristupite početnoj stranici Mozzart Bet Srbija, u gornjem desnom uglu se nalazi registraciono dugme, koje vas automatski preusmerava na online formular.

Korak 1: U prvom koraku potrebno je izabrati korisničko ime, te uneti validnu email adresu i izabrati unikatnu lozinku.

Korak 2: Nakon toga, unosite ime i prezime, datum rođenja, te je potrebno da se složite sa uslovima i pravilima kladionice, kao i da odaberete da li želite da primate promotivne poruke i ponude putem email-a, SMS-a i drugih vidova komunikacije.

Aktivacija naloga i verifikacija

Jednom kada završite sa ova dva jednostavna i kratka koraka, registracija je gotova, te je potrebno proveriti svoj email inbox. Tamo vas očekuje email u kom se nalazi link za aktivaciju profila. Nakon što aktivirate svoj profil, vi se smatrate registrovanim korisnikom Mozzart Bet kladionice, te možete vršiti depozite i postavljati opklade.

Sa druge strane, ono što buni mnoge naše čitatelje, je razlika između aktiviranog i verifikovanog naloga. Naime, da bi bili u mogućnosti da podižete novac sa kladionice, potrebno je da imate u potpunosti verifikovan nalog. Kako se to postiže? U kladionici Mozzart Bet verifikacija nije nimalo komplikovana, a potrebno je samo poslati skenirani lični dokument sa fotografijom izdat od strane Republike Srbije (pasoš ili ličnu kartu).

Jednom kada završite ovu proceduru postajete kompletno verifikovani članovi Mozzart Bet Srbija, koji imaju mogućnost da podižu svoje eventualne dobitke. Kao što možete videti celokupna procedura oko registracije, aktivacije i verifikacije profila može biti završena u otprilike 15 minuta, te vas pozivamo da se koliko danas registrujete u Mozzart Bet Srbija i iskoristite fantastični bonus dobrodošlice 2021!

FAQ:

  • Previše vremena čekam na odgovor o verifikaciji. Šta da radim?

    Ukoliko je prošlo više od 72 časa od momenta kada ste poslali vaša dokumenta na verifikaciju i još nema odgovora, onda je sasvim sigurno najpametnije kontaktirati korisničku podršku putem live chat opcije. Na taj način možete brzo i efikasno saznati šta se dešava sa vašom aplikacijom.

  • Da li je verifikacija apsolutno potrebna?

    Ukoliko planirate da ostvarite zaradu od klađenja, onda je apsolutno potrebno da kompletirate svoju verifikaciju. Ovo se ne odnosi isključivo na Mozzart Bet kladionicu, nego na bilo koju drugu online kladionicu. Verifikacijom svog profila vi dobijate potpunu autonomiju korišćenja istog.

  • Da li je korisnička podrška Mozzart Bet kladionice od pomoći prilikom registracije?

    U bilo kom momentu registracije, akitivacij ili verifikacije svog naloga na Mozzart Bet sportskoj kladionici i online kazinu, vi možete da kontaktirate korisničku podršku putem telefona (0800800899) ili putem live chat opcije, koje obe opcije su dostupne tokom celog dana (24/7).

Author Sportske