Specijalna Mozzart promocija! Osvoji 50.000RSD svakog dana

MilosNS
16 studenoga, 2022
1114 Views
mozzart

Dugo očekivano Svetsko prvenstvu u Kataru počinje za svega nekoliko dana, a menadžement sportske kladionice Mozzart je odlučio da obraduje svoje verne igrače! U pitanju je primamljiva Mozzart promocija kojom igrači mogu da naplate svoje gubitke. Ako mislite da smo nešto pogrešili, niste u pravu. Pročitajte ovaj članak do kraja i saznajte kako to možete da ostvarite zaradu na kladionici, čak i ako promašite tiket!

mozzart bet
Kladionica Mozzart

Svi naši redovni čitaoci znaju da smatramo da je Mozzart kladionica jedna od boljih kompanija koje posluju u regionu. Na vreme su shvatili prednosti online klađenja, ali isto tako i uvideli kako da poboljšaju svoje poslovanje. Trenutno, oni su bez ikakve sumnje jedan od najkvalitetnijih brendova, kako u Srbiji, tako i u drugim zemljama u kojima pružaju svoje usluge. Posebno su popravili svoju ponudu u segmentu bonusa i promocija. Ukoliko želite da saznate više o ovom kvalitetnom online operateru, predlažemo vam da pročitate našu detaljnu recenziju, koju možete da pronađete na linku ispod.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice

Vruća Mozzart Promocija – Naplati najveći promašaj!

Iskusni kladioničari znaju da je postavljanje opklada na turnirima kao što su Svetsko prvenstvo prilično zahtevna disciplina sportskog klađenja. Postoji veliki broj faktora koji mogu uticati na konačni rezultat. Zbog toga je klađenje na nacionalne timove vrlo često prilično frustrirajuće za mnoge igrače. Ponekad se može činiti da imate veće šanse da pogodite tačan broj na ruletu, nego da pogodite ko će pobediti u meču između Argentine i Saudijske Arabije.

Kako bi nagradili svoje verne igrače, vodeći ljudi kompanije Mozzart su odlučili da naprave specijalnu promociju za Svetsko prvenstvo u Kataru, gde svakog dana igrač može da osvoji nagradu od 50,000 RSD iako nije pogodio svoj tiket! Sada ćemo pobliže da objasnimo ovu promociju i pravila iste.

Najbitnije je napomenuti da ova promocija traje od 20. novembra, pa sve do 18. decembra 2022. godine. Svakog dana Mundijala, jedanaest najsrećnijih gubitnika osvojiće ovu fantastičnu nagradu. Uslov da učestvujete u nagradnoj igri je naravno da svoje tikete uplaćujete u Mozzart poslovnicama, ili preko online stranice za klađenje.

>> Registrujte se u Mozzart Bet putem ovog linka i osvojite 50.000 dinara svakog dana Mundijala!


Pravila ove promocije

Ostala važna pravila koja treba imati na umu:

  • Moraju se igrati tiketi sa minimum četiri para na njima
  • Na tiketu mogu biti parovi koji se igraju samo određenog takmičarskog dana
  • Na tiketu mora biti minimum jedna utakmica sa Svetskog prvenstva u Kataru
  • Uplata po tiketu je minumum 50RSD

Jednom kada ispunite sve ove uslove, potrebno je da budete dovoljno (ne)srećni i promašite jedan par. Tek tada postajete aktivan učesnik nagradne igre i ulazite u konkurenciju da osvojite vrednu nagradu Mozzart kladionice u vrednosti od 50.000RSD!

Ako niste sigurni šta bi mogli da odigrate na svetskom prvenstvu u Kataru, uvek možete da pratite naše besplatne tipove. Već sada postavljene su utakmice i prognoze svih parova prvog kola. Dodatno na našem YouTube kanalu postavljaćemo dva puta nedeljno podcast Dva i po kladioničara, u kojem ćemo vam davati važne informacije vezano za klađenje. Jedini problem može biti u tome, što mi retko promašujemo!

>> Registrujte se u Mozzart Bet putem ovog linka i osvojite 50.000 dinara svakog dana Mundijala!

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.