Mozzart promocija: Ritern od 2.000 RSD!

Stefan
3 srpnja, 2024
327 Views
Mozzart promocija Vimbldon

Ljubitelji sporta, pripremite se za fantastičnu promociju koja dolazi iz Mozzart kladionice! Dok uživate u pauzi od Evropskog prvenstva, Mozzart vam pruža jedinstvenu priliku da osvojite bonus od 2.000 rsd. Ova ponuda važi samo danas, pa nemojte propustiti svoju šansu da zaradite više!

Kako funkcioniše promocija? Vrlo jednostavno! Sve što treba da uradite je da odigrate tiket sa uplatom od najmanje 200 RSD koji uključuje jedan meč sa Vimbldona. Da biste ispunili uslove promocije, vaš tiket mora imati minimalnu kvotu 3. Bez obzira na ishod tiketa, Mozzart će vam odmah uplatiti 50% od vašeg uloga na račun, do maksimalnih 2.000 rsd!

Sve u samo nekoliko koraka:

  • Izaberite meč sa Vimbldona i uplatite tiket sa najmanje 200 RSD.
  • Osigurajte da je ukupna kvota na tiketu najmanje 3.
  • Bez obzira na ishod tiketa, odmah dobijate 50% od uloga, do maksimalnih 2.000 RSD, direktno na vaš račun!

Bitno da naglasimo: Ova ponuda važi samo za naloge koji su verifikovani pre uplate tiketa, pa se pobrinite da vaš nalog bude spreman. Ako još niste registrovani, brzo na sajt kladionice Mozzart, registrujte se, verifikujte nalog i zgrabite ovaj sjajan bonus.

Nemojte čekati! Iskoristite pauzu od Evropskog prvenstva na pravi način i osvojite dodatni bonus koji vam Mozzart kladionica nudi. Ova jedinstvena prilika važi samo danas, zato požurite i osvojite svoj bonus.

5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.