Mozzart Tiket dana – Petak 19.04.2024

Srba331
19 travnja, 2024
852 Views
Mozzart tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan dodatni tiket. Ovu sekciju i naš dodatni tiket smo nazvali Mozzart Tiket dana, obzirom da su mečevi i koeficijenti koje predlažemo na ovom tiketu isključivo iz Mozzart kladionice.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem Mozzart tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za petak 19.04.2024. odabrali smo četiri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 26,65. Preporučujemo ovaj tiket kao sistem 2,3,4/4.

Mozzart Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem. To praktično znači da uplaćujete 3 tiketa, odnosno 3 sistema ( 2/4, 3/4 i 4/4 ). Ili prilikom uplate tiketa možete obeležiti sva 3 sistema u okviru jednog tiketa. Kako to izgleda u praksi možete videti ovde. Ukratko, sa 2 pogodjena meča vraćate deo uloženog novca, sa 3 pogođena meča ostvaruje se određena zarada, dok je osetniji profit moguć sa sva 4 pogođena para.

Evo naših predloga za Mozzart Tiket Dana za 19.04.2024. godine.

MOZZART TIKET DANA 19.04.2024

20:45 – Cagliari vs Junvetus

Juventus ovde jednostavno mora pokazati da zaslužuje mesto u vrhu italijanskog fudbala, ali i mesto u Ligi Šampiona naredne sezone. Cagliari je ekipa sa jednim od najlošijih defanzivnih učinaka u Serie A, i ofanzivci gostiju bi to morali iskoristiti.

Juvetus 2 i najmanje 2 gola na meču @ 2,40

21:00 – Athletic Bilbao vs Granada

Bilbao “juri” poziciju broj 4 na tabeli, i nakon 2 meča bez pobede u nizu, uspeh protiv Granade se podrazumeva. Sve osim sigurne i lake pobede za domaći tim bi bilo ravno katastrofi. Granda je “jednom nogom” ispala u Segundu, i ne vidimo kako se mogu adekvatno suprotstaviti ekipi koja je kvalitetnija i motivisanija.

Athletic Bilbao 1-1 & 2-5 golova na meču @ 2,25

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

20:30 – Eintracht Frankfurt vs Augsburg

Kada se susreću dve ekipe koje su jedna do druge na tabeli, iskustvo nam kaže da je “GG” najbolja opcija. Uz to, Eintracht je ove sezone izgubio samo 1 utakmicu kod kuće dok Augsburg ima čak 7 poraza izvan svog stadiona, pa smo se odlučili za jednu zanimljivu kombinaciju. Verujemo da je Eintracht bliži trijumfu, ali istovremeno smatramo da i Augsburg može pružiti solidan otpor.

1X & oba daju gol na meču @ 2,10

21:00 – Nice vs Lorient

I jedni i drugi su u užasnoj formi u poslednje vreme, pa su tako i jednima i drugima bodovi preko potrebni. Domaćem timu da pokuša da sačuva “Evropu” a gostima da pokušaju sačuvati opstanak. Iako su ovakve utakmice najrizičnije za tipovanje, prednost moramo dati ekipi Nice jer večeras dočekuju tim koji je primio ubedljivo najviše golova u Ligue 1. Čak i uprkos činjenici da je Nica do sada postigla samo 28 golova. Vreme je da se to promeni.

Nice će postići po najmanje 1 gol u oba poluvremena @ 2,35

MOZZART TIKET DANA 19.04.2024

Klikni na sliku i odigraj ovaj tiket!

Vrijeme početka prve utakmice: 20:45

Ukupni koeficijent: 26,65 ( Preporucujemo sistem Yankee – sistem 2,3,4/4 )

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Petak 19.04.2024 10:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  Mozzartbet

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.