Municipal Jalapa U20 – Real Esteli U20: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Krenuli su ludački rezultati u okviru Nikaragua U20 lige, što ozbiljno pokazuje da novac polako ulazi u ovo siromašnu zemlju i da ili kladionice ili sindikati počinju da diktiraju tempo pojedinih mečeva. Nećemo puno ulaziti u teorije zavere, ali samo pre tri kola linije za golove su se kretale od 2.5 do 3, dok su sada u reonu 4 pa sve do 5.5 što je totalno nenormalno. Iako smo više puta ponavljali koliko je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim analizama i tipovima, pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom. Sportske kladionice su u oozbiljnom problemu, a veliki rast profita se vidi kod online kazina. Čak su i davno zaboravljeni poker rooms ponovo postali aktuelni.  Mnogi su se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon dva dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru U20 lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav, Municipal Jalapa se trenutno nalazi na petoj poziciji, a forma u poslednjih nekoliko kola je šarena, jel su imali dobrih rezultata, ali i kriminalnih partija. Na domaćem terenu ove sezone igraju odlično i imaju rekord od 6-1-1 sa gol razlikom od 15 postignutih i samo 4 primljena gola. Ovo iz razloga što je teren na njihovom stadionu u kriminalnom stanju, a domaći igrači su naviknuti da igraju na takvoj livadi.

Njihovi protivnici, Real Esteli se nalazi na drugoj poziciji šampionata i u poslednjih nekoliko kola njihova forma je u usponu. Na gostovanjima ipak nisu toliko dominantni, pošto imaju 4-1-3 rekord sa gol razlikom od 14 postignutih i 7 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom do sada, ove sezone početkom marta, kada je na gostovanju Jalapa isprašena sa 2-4, ali ono što je vrlo interesantno je činjenica da domaći u proseku igraju utakmice sa 2.76 golova, ali na domaćem terenu taj prosek je samo 2.20 i na poslednjih 8 domaćih utakmica 7 puta nisu išle preko postavljene granice. Gosti sa druge strane u proseku igraju utakmice sa 3.53 gola po meču, ali na gostovanjima taj prosek je tek 2.6, a na poslednjih 8 gostovanja čak 6 puta nisu išli preko granice od 4 gola.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 4 goals (da obe ekipe ne postignu pet ili više golova, a ako postignu 4 ulog se vraća), koja opklada se plaća soldinom 1.88 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news