Nacional Potosi – Blooming: Analiza utakmice

Milos
21 prosinca, 2020
376 Views
nogomet tipovi

Vikend je bio više nego profitabilan, ali kao što ste već navikli od nas, mi nikada ne spavamo na lovorikama, nego svakodnevno nastavljamo sa našim analizama i tipovima. Danas se vraćamo na utakmice Bolivijskog šampionata, koji se igra u brzom tempu, ali i pored toga svaka runda nam donosi neku interesantnu utakmicu koja može da donese određeni profit. Danas idemo na stadion Victor Agustin Ugarte u Potosiju, gde ekipa Nacionala dočekuje nezgodnu ekipu Bloominga.

Domaća ekipa, Nacional Potosi nalazi se trenutno na 8-oj poziciji, a na domaćem terenu imaju kao i većina ekipa odličan skor od 8-2-0 sa 21 postignutim i 8 primljenih golova.Na poslednjih 5 susreta su prilično solidni, pošto su pobedili San Jose 3-2 i Guabiru 1-0 na domaćem terenu, igrali nerešeno sa Bolivarom 1-1 i Aurorom 1-1 i izgubili na gostovanju od Royal Pary 1-4.

Njihovi protivnici, ekipa Bloominga se nalazi na 5-toj poziciji, a na gostovanjima nisu nimalo loši ove sezone za Bolivijske uslove, pošto imaju 3 pobede, 1 nerešenu i 7 poraza. Na poslednjih 5 susreta imaju tri pobede (Jorge Wilstermann, Vinto, Royal Pary) i dva poraza (Oriente Petrolero i Bolivar). Kao što možete videte oni su imali strašno težak raspored, jer je 4 od ovih 5 ekipa iz gornjeg dela tabele.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 39 puta i rezultati su prilično izjednačeni pošto je domaća ekipa pobedila na 17 susreta, samo 3 puta je bilo nerešeno i gosti su dobili 18 mečeva. Što se tiče golova bilo je mešovitih rezultata, ali je na 4 od zadnjih 7 viđeno više od dva gola. Nacional ove sezone igra utakmice sa 2.71 golom po utakmici, dok Blooming igra 3.05 po meču.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati konačan ishod iako smatramo da je kvota na domaće prilično niska, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos