Nacional Potosi – Bolivar: Analiza utakmice

analiza utakmice

Bolivijska liga se zahuktala i napokon nakom nekoliko godina dominacije samo dva kluba, ove sezone ima nekoliko timova koji bi mogli da završe kao šampioni na kraju prvenstva. Iz tog razloga iz nedelje u nedelju gledamo vrlo zanimljive utakmcie u ovom šampionatu, a danas se sastaju dva vrlo kvalitetna, a pri tom efikasna tima, Nacional Potosi i Bolivar.

Nacional Potosi je poslednjih sezona dosta kuburio sa finansijama, ali ove sezone su uspeli da se stabilizuju i odmah su došli i rezultati. Igraju više nego solidno i trenutno se nalaze na petoj poziciji sa samo pet bodova zaostatka za Bolivarom, te je ova utakmica od velikog značaja za njih. Na poslednjih sedam susreta imaju omjer od tri pobede, dve neodlučene i dva poraza.

1xbet bonus

Bolivar sa druge strane već godinama dominira u Boliviji i zajedno sa The Strongestom odlučuju svake godine ko će uzeti titulu. Ni ove godine nisu ništa slabiji i nakom malo slabijeg početka uspeli su da se trgnu i trenutno se nalaze na drugoj poziciji iza ekipe Jorge Wilstermann. Na poslednjih sedam susreta imaju omjer od pet pobeda, jedne neodlučene i jednog poraza.

Očekivani sastavi

Domaća ekipa nema povređenih i suspendovanih igrača pred ovaj susret, a trener je izjavio da je iskoristio ovu pauzu da uigra sve svoje linije, ted a je utakmica sa Bolivarom vrlo značajna za njegov tim. Sa druge strane Bolivar ima jednog povređenog igrača, veznjaka Bejerana, ali na njegovoj poziciji trener ima dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da pokriju ovaj nedostatak.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi su igrale do sada čak 36 puta i slobodno možemo reći da  je Bolivar dominantna ekipa u ovom duelu, pošto su pobedili na čak 24 susreta, dok je osam završeno neodlučeno, a samo četiri puta je kao pobednik izlazila ekipa Nacional Potosija. Što se golova tiče uglavnom su se utakmice završavale sa većim brojem pogodaka, a zaista su retke bile utakmice sa manje od tri gola. Imajući u vidu da ove sezone obe ove ekipe igraju na veliki broj pogodaka, Potosi u proseku 3.40, a Bolivar u proseku 3.90, vrlo je verovatno da ćemo gledati jedan zanimljivu duel sa mnogo golova.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile ekipu Nacional Potosija kao favorite u ovom meču i kvota je takva da nas odbija od igranja konačnog ishoda. Ipak, kvota na više od 2 gola je dovoljno dobra da bi se odigrala i iz svih tih razloga smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 (Više od dva pogotka na meču), koja oklada se plaća solidnom 1.512 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

1xbet bonus

Relevant news