Nacional Potosi – The Strongest: Analiza utakmice

Milos
9 ožujka, 2021
380 Views
nacional potosi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Kao i uvek kada je midweek ima određeni broj interesantnih utakmica, a nama se posebno sviđa da igramo na jednom marketu, na najzanimljivijoj utakmici koja će se odigrati u okviru 1. kola Bolivijske Prve Lige, gde na stadionu Victor Agustin Ugarte u Potosiju, ekipa Nacionala dočekuje velikog rivala ekipu The Strongest.

Nacional Potosi

Prošlo prvenstvo koje je završeno tačno poslednjeg dana prošle godine odlikovalo je to da se igralo u paklenom tempu. Ekipa Nacional Potosi je to prvenstvo završila na sredini tabele, na 7. poziciji, a njihove igre je odlikovalo to da su bili jedna od ekipa koja nije baš bila preterano efikasna, odnosno da su imali u proseku utakmice sa 2.65 golova po meču. Naravno, na domaćem terenu su bili posebno efikasni i pobedili su na 10 od 13 susreta.

The Strongest

Njihovi protivnici, ekipa The Strongest je prošlu sezonu završila na drugoj poziciji, a ono što ih je koštalo titule su svakako bile partije na gostujućim terenima, gde su imali rekord od 4-2-7 uz vrlo efikasne utakmice i gol razliku od 25 postignutih i 27 primljenih golova. Naravno, takođe su bili najefikasnija ekipa lige sa prosekom od 3.85 golova po meču.

Očekivani sastavi

Do momenta pisanja ovog članka nismo uspeli da saznamo neke bitnije informacije o povredama i suspenzijama.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 40 puta, rezultati su prilično očekivano na strani gostujuće ekipe, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe vrlo često igraju efikasne utakmice, kao i da je od 7 poslednjih susreta čak 6 videlo 3 ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos