NAJJAČA NOGOMETNA LIGA UKIDA VAR? Uskoro glasanje klubova!

Stex
16 svibnja, 2024
898 Views

Predstavnici klubova iz engleske Premier lige će sljedećeg mjeseca glasati o mogućnosti ukidanja VAR-a, navodi The Athletic. Za ukidanje VAR-a potrebna je podrška najmanje dvije trećine klubova, što u Premier ligi znači 14 od 20 klubova.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

VAR (Video Assistant Referee) je uveden u Premier ligu 2019. godine, ali je postao predmet brojnih kontroverzi. U koje situacije se VAR može uključiti i koje odluke se donose putem njega ostaju stalna pitanja u engleskom nogometu. Prijedlog za ukidanje potekao je iz Wolverhamptona. Razlozi su mnogobrojni, a jedan od njih je da je VAR promijenio doživljaj navijača nogometa zbog čekanja na potvrdu golova.

Također, provjere videa usporavaju igru, što često rezultira dugim čekanjem na odluke i crtanje linija. Ovo izaziva frustraciju među navijačima, što dovodi do prijedloga za ukidanjem VAR-a. Nadalje, unatoč korištenju VAR-a, sudačke pogreške nisu potpuno eliminirane jer se i dalje donose loše odluke nakon pregleda snimki.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex