Napoli – AC Milan: Analiza utakmice

Milos
12 srpnja, 2020
521 Views
nogomet tipovi

Nedeljni program što se tiče naših tipova i analiza završavamo derbijem kola u Italijanskoj Seriji A, gde se na Siciliji sastaju domaća ekipa Napolija i ekipa koja se nalazi možda i u najboljoj formi od restarta đampionata, ekipa AC Milana. Sasvim smo sigurni da nas na ovom meču očekuje jedna zabavna i neizvesna utakmica, pošto obe ekipe igraju za direktno mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 6-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali 7 pobeda, 2 nerešene i 6 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 22 postignutih i 20 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo naređali su četiri pobede, i samo jedna poraz, nakon nekih  vrlo impresivnih igara, te se sa sigurnošću može reći da su jedna od ekipa u solidnoj formi.

Njihovi protivnici, ekipa Milana se nalazi na 7-oj poziciji i vode ozbiljnu borbu sa upravo Napolijem za poziciju šest na kraju šampionata. Na gostovanjima ove sezone imaju 8 pobeda, 2 nerešene i 6 poraza uz gol razliku od 22 postignutih i 20 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo igraju fantastično, čak su u prošlom kolu uspeli da prekorenu protiv Juventusa sa 0-2 na 4-2 u samo nekoliko minuta.

Očekivani sastavi

Obe trenera imaju manjih problema sa sastavom tima, ali ništa previše bitno što bi uticalo na našu prognozu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 38 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, Napoli je pobedio 12 puta, 15 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 11 puta. Što se golova tiče rezultati su prilično šareni, pošto je bilo utakmica sa mnogo, ali i sa jako malo pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Na ovom meču nema jasnog favorita, pošto Milan igra fantastično, a Napoli ne bi trebao da bude previše agresivan pošto njima i remi odgovara. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati AC Milan +0.25 AH (da AC Milan pokrije +0.25 liniju Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća solidnom 1.95 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos