Napoli – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
16 listopada, 2020
353 Views
nogomet tipovi

Ako ste pratili naše analize i tipove od juče, onda ste sasvim sigurno napravili jako lep profit, pošto smo bili nepogrešivi. Subota nam donosi veliki broj utakmica, ali mi smo se odlučili igrati “na sigurno”, odnosno igrati na ekipu koja nas neće prodati puno puta ove godine. U okviru redovnog kola Italijanske Serie A, u Napulju sastaju se ekipe Napolija i Atalante, a mi očekujemo da vidimo jednu izrazito interesantnu utakmicu.

Napoli nakon tri kola ima dve pobede i jendu izgubljenu utakmicu i čini se da iako je ekipa prilično oslabljena u odnosu na prošle sezone, trener Gatuzo je uspeo da napravi odličnu atmosferu unutar tima i igrači se bore sa velikim žarom. Parma i Genoa su u prva dva kola najbolje osetili to, pošto nisu uspeli da probiju odličnu odbranu Napolitanaca, ali je nakon toga Napoli odbio da putuje u Torino i izgubio meč protiv Juventusa službenim rezultatom 0-3.

Atalanta je sa druge strane samo nastavila tamo gde je stala prošle sezone i nakon tri kola imaju tri pobede sa impresivnom gol razlikom. Oni su naime pobedili redom ekipe Torina (4-2), Lazia (4-1) i Cagliari (5-2) i u svim tim mečevima pokazali neverovatan napadački potencijal. Atalanta zapravo možda igra jedina na svetu trenutno totalni fudbal i uspešna je u tome.

Očekivani sastavi

Imajući u vidu da je drugi talas corone napao Italiju prosto je nemoguće znati ko će od igrača biti pozitivan ili neće, te se nećemo previše baviti sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 42 puta do sada, domaćin je pobedio 15 puta, 13 puta je bilo nerešeno i gost je pobedio na 14 susreta. Što se golova tiče, viđeno je dosta šarenih rezultata, pošto je bilo utakmica sa mnogo, ali i sa malo pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako Atalanta igra, sasvim je realno igrati cele sezone na njih odnosno na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri gola), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.69 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos