Napoli – Sassuolo: Analiza utakmice

Sportske
25 srpnja, 2020
379 Views
nogomet tipovi

Upravo gledamo drugo poluvreme utakmice koja je bila tip i analiza za petak i već se psihički spremamo za jednu vrlo uzbudljivu utakmicu koja nas očekuje u subotu na Siciliji, gde ekipa Napolija u vrlo bitnoj utakmici dočekuje ekipu Sassuolo. Znajući kvalitet i način igre ove dve ekipe, sasvim bi logično bilo pomisliti da ćemo igrati na golove, ali smatramo da na jednom drugom market postoji odličan value.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 7-oj poziciji šampionata, i grčevito se bore sa ekipom AC Milana za 6-tu poziciju. Na domaćem terenu su do sada imali solidan učinak od 8 pobeda, 3 nerešene i 6 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 26 postignutih i 23 primljena gola. Od kada je ponovo počelo prvenstvo naređali su solidne partije i slobodno možemo reći da su jedna od ekipa koja igra u najboljoj formi. Takođe, dana sim se na teren vraćaju svi najbolji ofanzivni igrače, te se očekuje da budu vrlo efikasni.

Njihovi protivnici, ekipa Sassuolo se nalazi na 8-oj poziciji i realno ne mogu ni gore ni dole, a na gostovanjima ove sezone imaju 6 pobeda, 6 nerešenih i 6 poraza uz gol razliku od 25 postignutih i 28 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo igraju toplo hladno, ali su uspeli da odigraju u O2.5 na 7 od 8 susreta što je zaista impresivno. Takođe, na 82.4% gostovanja ove sezone išli su preko dva gola.

Očekivani sastavi

Obe trenera imaju manjih problema sa sastavom tima, ali isto tako su oba trenera najavila da neće rotirati svoje sastave. U sastavu domaćeg tima samo su pod znakom pitanja Llorente i Ospina, dok u gostujućem timu neće biti Romagne, Bourabije, dok su pod znakom pitanja Boga, Obiang, Defrel i Chiriches.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 14 puta, i rezultati su više na strani domaćeg tima. Naime, ekipa Napolija je pobedila 8 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili samo jednom. Što se golova tiče rezultati naginju ka Under igri i verovatno zbog toga kladionice ostavljaju ovoliko prostora na goal marketu.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za Azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Na ovom meču po našem mišljenju jasni favorit je ekipa Napoli i iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Napoli -1 AH (da Napoli podebi sa više od jednog gola razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.97 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Sportske