Nautico – Botafogo: Analiza utakmice

MilosNS
20 lipnja, 2021
581 Views
nautico vs botafogo

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za nedelju 19.06.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Brazilske B Lige, između Nautica i Botafoga.

Nautico

Iako su trenutno lideri prvenstva, Nautico će morati na ovom meču da brani svoju prvu poziciju protiv najvećeg favorita za osvajanje prvenstva. Do sada na četiri prvenstvene utakmice ostvarili su upravo toliko pobeda i imaju maksimalnih 12 bodova. Naravno, oni se nalaze u fantastičnoj formi i niti jednoj ekipi neće biti lako da igraju na stadionu Eladio de Barros Carvalho.

Botafogo

Sa druge strane, ekipa Botafogo je poznate ekipe koja ove sezone igra drugu ligu i svi u Brazilu očekuju da se oni ekspresno vrate među najbolje ekipe Brazila. Na prve četiri utakmice ostvarili su dve pobede i dve nerešene, ali mora se uzeti u obzir da je nekoliko vrlo bitnih igrača Botafoga povređeno i da trener ne može da računa na sve najbolje igrače.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali se čini da su problemi Botafoga veći.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 15 puta do sada, a rezultati su izjednačeni.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da oba tima postignu 2 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.