Navijači bili bijesni na Dalića jer ga nije zvao, a sad je veliki Dinamov problem!

Stex
13 veljače, 2024
401 Views
Navijači bili bijesni na Dalića jer ga nije zvao, a sad je veliki Dinamov problem! / slika: GNK Dinamo

Dinamo se suočava s nekoliko ključnih utakmica u nadolazećem periodu. Najprije ih očekuje prva utakmica nokaut-faze Konferencijske lige protiv Betisa, a nakon toga će se suočiti s Varaždinom u prvenstvu, gdje pokušavaju sustići zaostatak od šest bodova za Rijekom i četiri za Hajdukom, uz utakmicu manje. Plavi su odigrali četiri utakmice u nastavku sezone, pri čemu su u dvije prilike kiksali, oba puta protiv Lokomotive.

Aktualni prvaci se muče tijekom cijele sezone, a unatoč Sergeju Jakiroviću, koji naglašava potrebu za punim pripremama i prijelaznim rokom kako bi ekipa igrala prema njegovim željama, stvari se ne mijenjaju na bolje za Plave. Ključni igrači i veterani nisu u formi, a jedan od velikih problema je Josip Mišić, srce i motor ekipe.

Mišić, koji je stigao iz Sportinga, ima impresivnu karijeru, ali suočio se s ozbiljnim izazovima zbog ozljeda i osobnih problema. Ipak, svojim povratkom na teren pokazao je iznimnu odlučnost i postao ključni igrač Dinama, osobito u europskim natjecanjima. Međutim, ove sezone njegove performanse su pale, a učestalost pogrešaka je porasla, posebno u opasnim zonama.

Iako nije jedini problem u momčadi, njegove pogreške sve više dolaze do izražaja u ključnim trenucima, što utječe na rezultate utakmica. Dinamo mora brzo pronaći rješenja za povratak u formu ako želi ostvariti uspješan završetak sezone.

Author Stex