NBA igrači i predlozi za klađenje – J. Butler 28.05.2023.

Dusan
27 svibnja, 2023
907 Views
nba poeni igraca Butler

Boston je preživeo još jednu meč loptu Majamija! Trenutni rezultat u seriji je 3-2, sada nas bez dileme očekuje najteži meč do sada, naša preporuka je da ne propustite taj spetakl.

Majami na domaćinski pogon ili Boston se vraća iz mrtvih? Kome vi dajete prednost?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

J. Butler (Miami Heat) 29.5 Over (1,86)

On jednostavno živi za ovakve utakmice! Meč sezone za oba tima, praktično all in situacija, u ovakvim utakmica Butlerov težak rad, energija, ali i talenat dolaze do izražaja, nema sumnje da će biti onaj pravi.

Za Heate nikako ne bi bilo dobro da se finalna serija vrati u Boston, tako da očekujemo od Butlera da bude agresivan više nego ikad i da povuče svoju ekipu ka finalu, kao što je to radio u većem djelu playoffa.

Apsolutno se ne bi začudili da Butler ovde igra i svih 48 minuta, ne bi mu bio prvi put, recimo protiv Knicksa u polufinalu povrijedio je zglob i nije napuštao teren do samog kraja, što dovoljno govori o njegovom mentalnom sklopu.

Ako gledamo nazad kroz karijeru Butlera, on je uvijek bio posebno agresivan i motivisan u utakmicama 6 & 7 tako da se to ne bi trebalo dovoditi u pitanje.

Prisjetimo se samo prošlogodišnje 6 & 7 utakmice protiv Celticsa, Jimmy je igrao 46 & 48 minuta, a postigao 47 i 35 poena.

Ono što je posebno bitno za nas, u ta dva duela uzeo je 29 i 24 pokušaja iz igre, a ništa manje ne treba očekivati i u ovoj utakmici.

Domaći teren može igrati ključnu ulogu, Jimmy ima odličnu konekciju sa publikom i definitivno će biti posebno motivisan.

Što se tiče potencijalnih problema, šanse za blowout u jednoj ovakvoj utakmici izuzetno su male, a do udvajanja Butlera ne bi trebalo doći, jer ga Boston praktično nije ni udvajao do sada i ne vjerujemo da će eksperimentisati zbog važnosti same utakmice.

H2H:

26.05.23. Boston Celtics-Miami Heat 110:97 – Butler (14 pts)

24.04.23. Miami Heat-Boston Celtics 99:116 – Butler (29 pts)

22.05.23. Miami Heat-Boston Celtics 128:102 – Butler (16 pts)

20.05.23. Boston Celtics-Miami Heat 105:111 – Butler (27 pts)

Kladionica: bet365

Kvota: 1.86

Tip: J. Butler 29.5 Over

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan