NBA igrači i predlozi za klađenje – nedjelja 20.11.2023. S. Gilgeous-Alexander

Alex
18 studenoga, 2023
1295 Views
NBA igrači i predlozi za klađenje Shai Gilgeous-Alexander

Golden State Warriors i Oklahoma City Thunder će se večeras sastati drugi put u tri dana. Ponovo će poprište dvoboja biti Chase Center u San Francisku.

S. Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder), 30.5 points over, 1.83

Talentovana ekipa iz Oklahome je u prethodnom meču održala košarkašku lekciju Warriorsima. Doduše, Ratnici su bili bez pomoći povređenog Stepha Curryja i suspendovanog Draymonda Greena. Prvi će možda biti u rosteru večeras, dok krilni centar nastavlja da odrađuje suspenziju.

Ali, igrači Thundera su zahvaljujući odličnom šutu za tri poena i fantastičnom košarkaškom tranzicijom razoružali rivala i upisali trijumf. Ranije ove sezone, kada su se ova dva rivala sastali u Oklahomi, Golden State je upisao pobedu, takođe zbog fenomenalnog šuta za tri poena.

Večerašnji dvoboj biće vrlo verovatno efikasan, dinamičan, sa dosta trčanja i postignutih poena. U takvom ritmu, Shai Gilgeous-Alexander bi još jednom mogao da demonstrira sav svoj napadački talenat.

Popularni SGA nije imao svoju šutersku noć pre dva dana. Ipak, on je postigao 24 poena, ali je pogodio samo šest od svog 21 pokušaja. Interesantno je da je pogodio tri trojke iako nije preterano dobar šuter sa distance. Zbog odsustva rezultatske neizvenosti proveo je poslednjih nekoliko minuta na klupi. U drugačijem scenariju, on bi verovatno došao do svog ovosezonskog proseka od 29 poena.

Jasno je da Shai Gilgeous-Alexander prvo lice ove franšize i da ima neograničenu slobodu u donošenju odluka na parketu. Njegova napadačka igra konstatno napreduje i jako je težak za čuvanje. Ne bi bilo pogrešno reći da je on među Top 10 najboljih igrača NBA lige i da bi u nekoj od narednih sezona mogao da osvoji MVP priznanje.

Što se večerašnje utakmice tiče, mišljenja smo da može ubaciti više od 30 poena. Na taj način bi načinio naš tip uspešnim.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.87

Tip: A. Edwards 26.5 points over

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.