Neman 2 – Ruh Brest 2: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Danas tipujemo dve utakmice, jednu iz Prve Lige Belorusije, i jednu iz Lige Rezervi, a to je utakmica o kojoj ćemo ovde pisati. Do sada su naši tipovi i analize bili više nego dobri kada se govori o ovim ligama, te nemamo nikakve sumnje da bi trebali da redovno pogađamo utakmice. Iako se polako nazire kraj agonije koja je nastala zbog  corona virusa, proći će još nekoliko nedelja pre nego poznatije lige počnu da se igraju, te se za sada moramo zadovoljiti i ovim malo poznatim ligama.

Domaći sastav se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli i igraju više nego dobro. Na domaćem terenu imaju 100% učinak pošto su na sve tri utakmice uspeli da pobede sa gol razlikom od 11 postignutih i samo 3 primljena pogotka. Neman Rezerve u dosadašnjem toku prvenstva igraju utakmice sa 3.71 pogotkom u proseku, dok na domaćem terenu imaju preko 4 gola po utakmici.

Njihovi protivnici, ekipa Ruh Brest Rezervi se nalaze na 5-toj poziciji, dišu za vratom prvoplasiranim ekipama, te je ovo svojevrsni derbi gornjeg dela tabele. Na gostovanjima ove sezone imaju polovičan uspeh, dve pobede i dva poraza, a u proseku na gostovanjima igraju utakmice sa 3.50 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je rana sezona, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe do sada nisu igrali ni jednom, te ne postoje trendovi koji bi se mogli iskoristiti.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaćini su ove sezone krenuli solidno, a igraju vrlo efikasno, a gosti igraju takođe dobro i efikasno na početku sezone ali vrlo lako primaju golove. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od 3 gola), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news