Neman Grodno – Energetik-BGU: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo imali jedan fenomenalan tip i jedan kriminalan tip. Naprosto, desilo se da smo na jednoj utakmici fantastično percipirali kretanje kvote, a da smo na drugoj utakmici uradili nešto što se zove „overthinking“ i naravno promašili tu utakmicu. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon jučerašnjeg polovičnog danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata prve lige između ekipa Nema Grodno i Energetik BGU.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu prilično loše, jer nakon pet kola imaju jednu pobedu i po dve nerešene i poraza. Na svom terenu su do sada igrali dve utakmice i ostvarili jednu pobedu i jednu nerešenu uz gol razliku od 3:1. Generalno oni su vrlo tvrda ekipa i na njihovim utakmicama pada obično manje golova.

Njihovi protivnici, ekipa Energetik BGU su do sada pokazali neke prilično dobre partije, a nakon pet kola imaju 3-0-2 rekord, a na gostovanjima su do sada igrali dva puta, uz jednu pobedu i jedan poraz i gol razlik od jednog postignutog i dva primljena gola. Lično smatramo gostujuću ekipu kvalitetnijom od dve, ali treba imati na umu da će oni sasvim sigurno prvo misliti o tome da ne prime gol, nego da napadaju.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 7 puta tokom istorije i rezultati idu mnogo više u korist domaće ekipe. Što se golova tiče, bilo je utakmica sa malo, ali i sa mnogo golova, te trendove ne bi trebalo previše gledati.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone tvrda ekipa, a gosti nisu ni približno snažni kao prošle sezone. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu manje od 3 pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.61 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news