Neman – Ruh Brest: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo imali jedan tip sa istim ovim timovima, ali sa njihovim rezervnim sastavima, koji je nakon slabog starta na kraju otišao u zeleno, a danas igramo na prve postave ovih istih timova ali dijametralno suprotnu opkladu. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata prve lige između ekipa Neman i Ruh Brest.

Domaći sastav se trenutno nalazi na četrnaestoj poziciji tabele, a razlog za to je prilično loša forma u prvih sedam utakmica ove sezone. Naime, do sada imaju 2 pobede, 2 nerešene i 3 poraza, a na domaćem terenu su igrali tri puta ostvarili dve pobede i jedan remi uz 6 postignutih i 1 primljen pogodak. Generalno ova ekipa igra malo tvrđe, jer je prosek golova u ovoj sezoni 2, što je ekstremno nisko, čak i za ovo prvenstvo.

Njihovi protivnici, ekipa Ruh Brest je još tvrđa ekipa pošto u proseku na njihovim utakmicama pada 0.9 pogodaka. Na gostovanjima ove sezone imaju jednu pobedu, dve nerešene i jedan poraz uz gol razliku od jednog postignutog i jednog primljenog pogotka. Zaista, neverovatno tvrda ekipa, koja jako teško postiže, ali i prima golove.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale do sada, te nema nekih trendova koji bi se mogli ispratiti.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone krenuli sporo, ali polako podižu formu, a gosti igraju ludački na početku sezone i jako malo golova pada na njihovim utakmicama. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2 Goals (da obe ekipe postignu maksimum 2 gola, ako bude tačno 2 vraća se ulog), koja opklada se plaća odličnom 1.77 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news