Newcastle Jets – Melbourne City: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetkse asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon nekoliko dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u dalekoj Australiji u okviru šampionata A-League između ekipa Newcastle Jets i Melbourne City.

Domaći sastav se bori za opstanak, pošto se nakon 20 i kusur kola nalaze na devetoj poziciji, ali sa ozbiljnom tendencijom da napreduju na tabeli. Naime, od momenta kada je na klupu seo Engleski stručnjak Carl Robinson oni su naređali 6 od 7 utakmica bez poraza. Jedini poraz je došao u prošlom kolu kada su pooraženi rezultatom 0-1 od ekipe Brisbane Roara. Pre toga tri pobede i tri nerešene uz pre svega odličnu igru prokazanu na terenu. Ove godine na domaćem terenu imaju 3-4-3 rekord, a u proseku pada 2.80 golova po utakmici na njihovim domaćim utakmicama.

Njihovi protivnici, ekipa Melbourne City se nalazi na drugoj poziciji i bore se za titulu ove godine. NA gostovanjima imaju 5-2-4 rekord i dosta golova pada na njihovim utakmicama kada igraju van svog stadiona. Na poslednjih pet utakmica City je čak tri puta igrao da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 4 gola, što dovoljno govori o stilu igre ove ekipe.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, te trener domaćih Carl Robinson neće moći da računa na defanzivne igrače Ben Kantarovski i Lachlan Jackson, dok trener gostiju Mombaerts ne može da računa na takođe dva defanzivca Richard Windbichler (prepona) i Jack Hendry (koleno). Dakle obe ekipe imaju defanzivnih problema.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 31 put do sada, domaći su ostvarili 11 pobeda, 4 puta je bilo nerešeno i 16 puta su slavili gosti. Od poslednjih sedam mečeva na čak pet je viđeno više od 2 gola na utakmici.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gostujuća ekipa je ove sezone mnogo kvalitetnija ekipa, i nalaze se u odličnom momentumu. Dolaze iz odlične pobede na gostovanju, a domaćini su podigli svoju formu generalno. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news