Newcastle – Leicester: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nema odmora za timove koji igraju Premier League, pogotovo oko Božića i Nove Godine, kada se igra gotovo na svaka dva dana. Za Boxing Day igrali smo na utakmicu između Leicestera i Liverpoola, ali nismo bili dovoljno precizni, pošto Leicester nije uspeo da postigne pogodak, kao što smo mi to očekivali. Ipak, danas vidimo jednu vrlo interesantnu liniju na utakmici koja će sasvim sigurno biti vrlo interesantna za gledanje. Smatramo da će ova utakmica biti prilično interesantna i da će gledaoci sasvim sigurno uživati na stadionu St. James Park gde će domaći Newcastle dočekati odličnu ekipu Leicestera.

Domaća ekipa, Newcastle se prilično muči ove sezone i trenutno se nalaze na sredini tabele na 11-toj poziciji Premier Lige. Na domaćem terenu ove sezone do sad igrali su 10 utakmica i ostvarili četiri pobede, četiri nerešene i imali samo dva poraza sa 11 postignutih i 9 primljenih pogodaka. Ono što je interesantno ko dove ekipe je da oni imaju prilično kratku rotaciju i da su igrači prilično umorni bez svake sumnje.

1xbet bonus

Sa druge strane ekipa Leocestera se nalazi na drugoj poziciji iza neprikosnovenog Liverpoola, a na gostovanjima ove sezone imaju šest pobeda, jednu nerešenu i tri poraza, uz gol razliku od 24 postignuta i samo 10 primljenih pogodaka. Trener je na prošloj utakmici dosta rotirao, te se očekuje da na ovoj utakmici opet igraju najbolji igrači, pošto čak deset njih nije igralo na prošloj utakmici.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema sa sastavima tima, te trener gostiju neće moći da računa na povređenog Jamesa, a trener Newcastle Uniteda ne može da računa na Dummetta, Clarka, Ki Sunga, Lascellesa, Ritchiea i Saint-Maxima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale jedna protiv druge 87 puta i rezultati su prilično izjednačeni, pošto je Newcastle pobedio 34 puta, 17 puta je bilo nerešeno a Leicester je pobedio 36 puta. Zanimljivo na poslednje četiri utakmice Leicester je pobedio dva puta, dok je jednom bilo nerešeno.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za Azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično visoku kvotu na pobedu gosta. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Leicester -0.5 Asian handicap (da Leicester pobedi i pokrije -0.5 Azijski hendikep), koja opklada se plaća solidnom 1.60 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news